Merhaba ortaklar çok beðendiðim þirket olan kordsa ya artýk bende ortak oldum cimsa dana sonra ikinci hissem kordsa
Merhaba ortaklar çok beðendiðim þirket olan kordsa ya artýk bende ortak oldum cimsa dana sonra ikinci hissem kordsa
14 liralardan almadýðým için acýmý çekiyorum.
IN2010 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ko...tacagiz/419763
SM-M315F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Yaklaþýk 3-4 yýl önce baþlayan yatýrýmlarýn meyvesi geçte olsa þimdilerde almaya baþlýyor.
Rakamlarla Kordsa
• Beþ kýtaya yayýlmýþ, dokuz ülkede, 10 üretim tesisi (ABD, Almanya, Arjantin, Brezilya, Çin, Endonezya, Mýsýr, Tayland, Türkiye)
• 4 bin çalýþan,
• Çok kültürlü iþgücü, 16 farklý milliyet,
• Naylon 6,6 endüstriyel iplik sektöründe yüzde 34’lük pazar payý ile küresel lider,
• Dünya çapýndaki, her üç hafif araç lastiðinden birinde Kordsa ürün ve teknolojisi var,
• Dünya çapýndaki, her iki uçak lastiðinden birinde Kordsa ürün ve teknolojisi var.
• 2012 Capital En Beðenilen Tekstil Sektörü Þirketi
16.03.2020 tarihli haber;
KORDSA 5 YIL SONRA ÝKÝYE KATLANACAK ;
Horhoti hoþgeldin mesajý alýntýlamada sorun var pergamon dan sonra seni burada görmek güzel
Pergamon u ben çok az deðerlendirebildim umarým sen deðerlendirebilmiþindir
Kordsa ya geldiðine göre kordsa da o primleri yapar inþallah 😃
Teþekkür ederim kardeþim pergamon da o zaman forumda da soylemistim çok sýð bir tahta olmasýndan dolayý býrakmak durumda kalmýþtým temttulerle maliyetim 1 TL idi pergamon da 40 lirayý gördü 4 senede tabi o zaman beri tutan varýmdýr bilmiyorum kordsa alýp uzun vade tutulabilecek nadir hisselerden biri benim için temel perspektifi çok geniþ bir þirket cimsa dan sonra Portföy de çeþitlilik yapýp yarý yarýya cimsa ve kordsa yaptým bakalým ilerisi neler gösterecek
Harika bir forum , kordsa gibi aðýr baþlý kurumsal bir þirket gibi yatýrýmcýsý da kendini taþýyan yatýrýmcýlardan oluþmuþ.
Yer Ýmleri