Allah bereket versin
kalanlara selam olsun
yatýrým filan tavsiyesi deðildir
saðol kordsa
çok saðol
Allah bereket versin
kalanlara selam olsun
yatýrým filan tavsiyesi deðildir
saðol kordsa
çok saðol
Hedef 1000 ler.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eðer burada da bir çok senetteký gýbý býr ralli olursa ve eskilerden malý alýrlarsa seyreyleyýn cümbüþü..!!!
Ama olurmu düþük ihtimal, olabilir mi olur.. Herþey mumkun.. Ama dikkati elden býrakmamak lazým..!!
Kim derdiki bu býlanço ile kontr 100 tl olur..
Aman sýz asla dikkate almayýn.. Ben genelde býstte gördüklerime istinaden yazdým..!!!
Ýsterlerse býr tabanda butun algýlarý terse çeviriler..!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Eylül ekim aylarýnda çok yazdýk, kenara çekildik....
Sasa nýn gitmesi, otomobil ve uzay sanayindeki geliþmeler etkili oldu...
Yeni girenler için zor hisse, ilerde 50-100 tl olmamasý için hiç bir sebep yok,ancak hýzlý çýktý, benim 25-30 tl hedefim vardý saðolsun oldu....
Bun saatten sonra burda kazanmak zor, þu an artýk bana pahalý gitse gitse en çok 40 tl ye gider, %20 için risk almam...Y.T.D.
Ben kaçtým beným gýbý malýyetý yukarýda olanlar için sýkýntý olabýlýr..!!!
Oyak dün aldýklarýný satmadý..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Kordsa bugün insan yiyen, insan bitiren. Yarý melek, yarý canavar. Ziyadesiyle iþini görüyor. Var mý aranýzda 31.60'dan alýp 27'den satacak olanlar, merak ettim![]()
...
Yer Ýmleri