Ben de sizin gibi dusunuyorum, endeksle beraber hareket etse de (ki bugun endeks toparlamasina ragmen dustu) hos bir goruntu degil. Aldiktan sonra (olumlu önyargım oldugu icin) daha yakindan bakmaya basladim ama malesef bir fiyat erezonunun icinde kaldim😔 Guzeleme yapilacak bir durumu yok, sadece iyi birsey gormeye calisiyorum kendi adima, esasen etkileniyorum da okuduklarimdan açikcasi ama malesef onca alima ragmen (dediginiz gibi basta BOFA olmak uzere yabanci alimi) dusundurucu ve son derece rahatsiz edici, bu anlamda insani tereddutte birakiyor, fiyatin seyri olumlu beyanlarla örtüşmüyor.

Malesef pandemi basta olmak uzere dertler de eksik olmuyor, son derece yaniltici islemler de cabasi.
Velhasil sekizinci gunu de eksi kapadik, esasen beklenmeyecek bir sirket degil bence ama ne olursa olsun bu deger kaybina tahammul etmek zor, dediginiz gibi maliyet dusurucu girisimlerde fayda etmiyor zira endeks uyumlu hergun tatsiz, verip alma niyeti de dengesiz ve istikrarsiz volatilite sebebi ile ekstra zor, yukarida da yazmistim para da mal da yabancida, caresiz zorunlu ve acikli bir bekleyis sozkonusu, hizli toparlanmasi umidi ile..Ytd