Coin piyasasý delice bir þey

Elbette çok canlar yakacak ama oranýn tadýný alan da sadece kazanç için bakýyorsa ne iþle uðraþýr, ne borsayla.
Ben de denemek için girdim. 1200 usd yatýrmýþtým, 2 haftada 2400 usd yaptým. Biraz daha ekledim, bir baktým 5000 usdye gelmiþim

Þimdi düþüþ olunca 3500'lere kadar geri çekildi. Yatýrým gözüyle bakmýyorum, hatta coinin ne iþe yaradýðýna bile bakmýyorum, çünkü hepsi kocaman bir þaka. Ama belirlediðim bazý parametreler var, onlara göre hareket ediyorum. Þu anda, önceki 5000, bugünkü 3500 olan parayý, belli parametrelere göre yaymýþ bulunuyorum. 25-30 bin usd arasý için plan yaptým. Gelirse gelir, batarsa da umrumda deðil. 25-30 bin olursa, 200-300 bin için bir yerleþtirme yapacaðým. Ama o esnada yarýsýný çekerim muhtemelen

Kordsa alýrým
Coin piyasasýný ciddiye alýp evini, 30-40 yýllýk birikimini kaybedenler falan var
O tür bir þaka piyasasý uzun soluklu olamaz. Kordsa hep var olacak, hep üretim yapacak. Kýyas yapmamalý.
Daha önce söylemiþtim, tepki aldým. Kordsa'da biraz duralým önce. 20-30 aralýðýný, duruma göre 1 yýl, belki 2 yýl sindirelim, sonra bakarýz. Millet alýþmýþ coin piyasasýndan günde %250 yapmaya, burada 10 liradan hýzlýca 30'a gelince, 2 ay sonra da 100'e çýkacaðýz sanýyorlardý. Onlara 1-2 yýl bir durup sindirelim diyince çok kýzmýþlardý

Þimdi yoklar bile. Muhtemelen, Muzaffer Pekgüleryüzlü Holding hissesi almýþ, takýlýyorlardýr.
Yer Ýmleri