Tamam geleceði parlak düzenli büyüyen bir firma.
Ama hisse senedi için ayný þeyi söylemek mümkün deðil. Daha kötü bilançolarla ve pandemi sürecinde þubat ayýnda nerdeyse 32 tl yi gören hisse bu kadar iyi habere hem üç aylýk hem de haftaya gelecek beklentilere göre geçen senenin 10 katý kar açýklayacak olmasýna raðmen gitmiyor.
Yabancý aylardýr satýþtan kafasýný kaldýrmadý. Ben yýllardýr borsa oynatým bank of un neredeyse 3-4 aydýr hergün satýþta olduðu bir hisse görmedim.
Yabancý takasý tam bilmiyorum ama herhalde tarihin en düþük seviyesine inmiþ olabilir. Hem citi hem de deustche’nin elinde toplasan 10 milyon lot kaldý nerdeyse.
Tam 6 aydýr maliyet 26.50 bekliyoruz hatýrý sayýlý bir meblað ile. Artýk 30 olsa ne yazar ki? Faiz bu sürede daha fazla verirdi herhalde.
Hangi haberle gidecek artýk gerçekten merak ediyorum. Þirket alýyor gitmiyor, dava kazanýyor gitmiyor, rekor bilanço bekleniyor gitmiyor.
Kimse son 15 günde %15 yaptý demesin lütfen sadece endekste bu aürede en az giden hisse %5 yaptý zaten. Yemin ederim asabým bozuldu artýk. Bütün borsa beþ gündür yemyeþil biz eksi gidiyoruz.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bugün bu yýl düþünmeyin inþallah bir gün nasd ** da ipo olacaðýmýz günü düþünün....
Titanik e dalýþ yapan denizaltý karbon fiber den yapýlmýþ mesela..3800 metreye dalmýþ adam müthiþ diyor..
Bisiklet elektrikli araç yat Boeing Airbus res uzay aracý drone uçan taksi hidrojen tanký hepsi artýk kompozit kullanýyor .. sabýr
Allah mahçup etmesin inþallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her ne kadar uzun vadede kompozit tarafýndan deðer yaratmasýný beklesekte, þirketin hala en güçlü iþ kolunun endüstriyel iplik ve kord bezi oldugunu unutmamak gerek.(%83).
Bu nedenle kompozit tarafýnda geri çekilmeler mevcut olsa da þirketin ana iþ kolu tarihi zirvelerini yaþýyor. Küçük bir araþtýrmayla bile ana iþ kolu tarafýnda tarihi bilançolarýn görüleceði aþikar.
Dolayýsýyla, çeyreklik bazda 2 milyara yakýn bir ciro ve 180 milyona yakýn bir kar rakamý görebiliriz. Ana iþ kolu hammadde sorunlarýna raðmen makina gibi iþ yapýyor. Þirket yetkilileri de zaten tarihin en yüksek pazar payýna ulaþtýðýný açýklamýþtý.
Daha orta vade bakanlar için de; 2022 de kompozit tarafý eski günlerine dönmeye baþlar, hammadde problemleri de çözülür ve dolar bazlý artan satýþ fiyatlarýný da deðerlendirirsek 2022 bilançosu muhtemeldir 2021'den daha iyi olacaktýr.
2021/12 aylýk tahminimi þuraya býrakayým;
Brüt satýþ: 6 milyar 400 milyon TL - 7 milyar 200 milyon TL
Net KÂR: 600 milyon TL-700 milyon TL
2022'de çok daha iyisi olma ihtimali kuvvetlidir. Avrupa'da elektrikli araç otomotiv alanýna yoðunlaþmýþ butik bir firma satýn alýmý da katalizör olur fiyata.
Þu bilanço geleydide karýn aðrýmýz geçeydi
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
6 aylýk bilanço Bilanço;
https://www.kap.org.tr/tr/bildirim-s...losureClass=FR
Supersin Kordsa..
SM-M315F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Arkadaþlar finansallar geldi hayýrlý olsun. Çeyreklikte 1.7 milyar TL'lik bir ciro güçlü performansýn devamýný iþaret ediyor. Güçlü performansýn olduðu dönemde kompozit tarafýndaki zayýf seyrin yaný sýra hammadde sýkýntýlarýnýn olduðu da unutulmamalý. Ana ortaklý çeyreklik Net Kar her ne kadar 230 Milyon TL'ye yakýn olarak gözükse de, bu tutarýn yaklaþýk 80 milyon TL'sinin haberi geçen haftalarda gelen ve süreci tamamlanan dava için yazýlan karþýlýk gelirinden olduðunu görüyoruz. Bu nedenle ana ortaklýk net dönem karýný 150 Milyon TL olarak hesaplamak ve tek seferlik gelirden arýndýrmak makul olacaktýr.
Benim beklentilerimin altýnda piyasa beklentilerinin hafif üzerinde finansallar. Naki akýþý tarafýnda da sýkýntýmýz yok. Borç ödemeler devam ediyor. ÞAzalan borç yükü kaynaklý operasyonel net kar marjý %10'a yakýnsamýþ durumda.
Hayýrlý olsun.
Yer Ýmleri