Originally Posted by
Gokhannic
Tamam geleceði parlak düzenli büyüyen bir firma.
Ama hisse senedi için ayný þeyi söylemek mümkün deðil. Daha kötü bilançolarla ve pandemi sürecinde þubat ayýnda nerdeyse 32 tl yi gören hisse bu kadar iyi habere hem üç aylýk hem de haftaya gelecek beklentilere göre geçen senenin 10 katý kar açýklayacak olmasýna raðmen gitmiyor.
Yabancý aylardýr satýþtan kafasýný kaldýrmadý. Ben yýllardýr borsa oynatým bank of un neredeyse 3-4 aydýr hergün satýþta olduðu bir hisse görmedim.
Yabancý takasý tam bilmiyorum ama herhalde tarihin en düþük seviyesine inmiþ olabilir. Hem citi hem de deustche’nin elinde toplasan 10 milyon lot kaldý nerdeyse.
Tam 6 aydýr maliyet 26.50 bekliyoruz hatýrý sayýlý bir meblað ile. Artýk 30 olsa ne yazar ki? Faiz bu sürede daha fazla verirdi herhalde.
Hangi haberle gidecek artýk gerçekten merak ediyorum. Þirket alýyor gitmiyor, dava kazanýyor gitmiyor, rekor bilanço bekleniyor gitmiyor.
Kimse son 15 günde %15 yaptý demesin lütfen sadece endekste bu aürede en az giden hisse %5 yaptý zaten. Yemin ederim asabým bozuldu artýk. Bütün borsa beþ gündür yemyeþil biz eksi gidiyoruz.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri