Originally Posted by
sertol
3d dicomi projesi kompozitin ayný alüminyum gibi seri üretim ve þaselerde daha fazla kullanýmýný saðlayacak yani nasýl alüminyum fiyatlarý rekor kýrdýysa elektrikli araç hikayesiyle iþte sýra bize gelecek inþ.
Kompozit daha hafif ve saðlam ama esnek deðil kýrýlgan, kýrýlan parça deðiþmek zorunda hem 0 hem onarým için 3d üretim elzem aksi halde yavaþ üretim ev lerde çözüm deðildi..
Dicomi
16 ortaklý geliþtirme ne durumda bilmiyorum üretime entegrasyonu yapýldýðýnda kompozit hikayesi hýzlanýr þu an ara yüzlere satýyoruz trb gibi.
Boeing nasa.. Vs Uzay ve havacýlýk 2 senedir en kötü performans gösteren sektörlerdi bugünlerde uzay turizmi ve normalleþme ile havacýlýk ataklarý, baz etkisi vede evtol siha iha larda kompozit kullanýmý gündemi yükseliyor.
Boeing 787 bir senedir faa dan engelli yeni üretim yok önceden anlaþmalý sipariþleri bu yýl ayda 3 4 teslim etti ama 3 aydýr o da durduruldu faa izin vermiyor sorunlar titanyum parçalarda ön camda.. Acil riskler deðil diyor ama adamlar kendi þirketi olmasýna raðmen sýký tutuyor
787 kordsa kompoziti kullanýyor o yüzden önemli...
Axiom hydrogen tank üretime baþladý aðýr vasýtalarda hidrojen yakýta geçiyor artýk ordan haber gelir mi satýþlar var mý bilmiyorum..
Emisyon hedefi ile havacýlýk kompozit ivmesi hýzlanacaktýr 2022 de mecburlar
.
Airbus ile anlaþma yapmamýz lazým ab de þirket satýn almadan olmuyor bu iþler bakalým alacaklar mý Airbus daha atak Boeing e göre..
Nasa
EVTOL
Elektrikli otomotiv aðýr vasýta
Fcev
Boeing
Spor malzemeleri bisiklet.. Vs
Savunma sanayi
Bunlar bizim þu an veya potansiyel müþterilerimiz yeni anlaþma haberleri bekliyoruz inþallah tez zamanda gelir.
Senede kompozit den 1 milyar dolar ciro hayalim ancak böyle gerçekleþir.
Allah mahçup etmesin bizi inþallah..
Bir dost
Yer Ýmleri