kur farký geliri nereden gelmiþ acaba? Finansal gider ve gelirler böyle dengeli gelirse sonraki çeyrekler çok iyi olur. Her çeyrek 148 m vergi gider görmeyiz. Kur farkýný çözemedim.
kur farký geliri nereden gelmiþ acaba? Finansal gider ve gelirler böyle dengeli gelirse sonraki çeyrekler çok iyi olur. Her çeyrek 148 m vergi gider görmeyiz. Kur farkýný çözemedim.
Uzun süreli inat ve uðraþ sonrasý þirketin kompozit iþ kolu ile ilgili hazýraldýðým sunuma ait fotoðraflarý yüklemeyi baþarabildim.
Bu sunum biraz yüzeysel olmakla birlikte genel tanýtým niteliði taþýmaktadýr.
Umarým bu sunum kompozit iþ koluna dair aklýnýzdaki soru iþaretlerini biraz da olsa giderebilmiþtir.
Nasip olursa ilerleyen vakitlerde daha detaylý bir sunum hazýrlayýp yine sizlerle paylaþmayý çok isterim.
Sayýn Eneshg,
Kur farký geliri ve buna baðlý olarak ortaya çýkan kur farký gelir vergisi, þirketin döviz bazlý satýþ yapmasý ve içinde bulunduðumuz dönemde döviz kurlarýnýn stabil olmamasý sebebi ile ortaya çýkmaktadýr.
Mesela rakamlarýn ve tarihlerin uydurma olduðu alternatif bir gerçeklikte düþünecek olursak.
Tarih 1 Þubat, 1$ = 10₺ Þirket 100 dolar deðerinde ihracat gerçekleþtirdi. Günü kuru ile 1000₺ karþýlýðýnda.
Þirketin döneme ait Geçici gelir vergisi beyan tarihi 15 Mayýs tarihinde ise güncel döviz kuru 1$ = 15 ₺
Þirketin 1 þubat tarihinde yapmýþ olduðu ihracatýn vergi beyannamesi verildiði güne ait karþýlýðý 1500₺ iþte bu aradaki fark kur farký geliri buna istinaden çýkan vergi ise kur farký gelir vergisi.
[emoji106][emoji106][emoji106] tebrikler güzel olmuþ.. Elinize saðlýk
Kompozit sektör raporlarýnda cagr %20 de gördüm %3 de..
Henüz tatmin eden bir rapora denk gelmedim..
Çin ordusu dün kompozit malzemeden 20kg drone test etti uçaklarda hidrojen depolama kompozit tank týrlar öyle hidrojen depolamada kompozit þart axiom kompozit tank üretti geçen yýl mesela ama kime satýyor bilmiyorum tabi..
Otomotiv ise dev bir hikaye yakýnda araçlar büyük oranda carbon fiber olacak
Trb ve microtex ile oraya da girdik..
EVTOL dev hikaye carbon fiber mecburen kullanýmý..
Uçaklar zaten mevzuata uymak için hafiflemek zorunda kompozit elzem..
Kompoziti kimse öngöremiyor daha.. 2023 de ciro süpriz yapacak inþallah..
Hmls polyester elyaf n6 n66 bazlý tire reinforcement zaten ana sektörümüz... O da çelik tele alternatif..
Tahtada 3 5 çakal oynasýn bakalým
Bir dost
Elinize saðlýk. Ben de dün itibarýyla ortak oldum Kordsa'ya. Uzun süredir takibimdeydi. Þirketin potansiyeline göre hisse çarpanlarýný uygun buluyorum. Hem küçük hem de yatýrým yaparak büyüme hedefleyen bir þirketin bu çarpanlarla fiyatlanmasý ilginç. Gerçi Kords hep ucuz fiyatlanýyor 2 senedir takip ettiðim kadarýyla. Umarým ileride güzel temettüler verir bize.
Teþekkür ederim Sayýn Sertol,
Onlar oynasýn dursun kendi adýma konuþmam gerekirse daha kuvvetli lot toplamama sebep olduklarý için kýzamýyorum.
Yer Ýmleri