Kords neden düþüyor acaba ? Yatýrýmlarý ve potansiyeli, artý enflasyonu düþününce bu fiyatlar çok anlamsýz
Hocam ayý piyasasýnda dünya.
Bizde enflasyon etkisi var tabi ama bu genel olarak tüm hisse senetlerine zaten yansýmadý. Sorun hisse fiyatlarýndan ziyade diðer ürünlerdeki astronomik fiyat artýþlarýnda yaþanýyor bence.
Kords da bonus olarak hep düþük fiyatlanýyor zaten.
Umarým bir gün zincirlerini kýrdýðýný görürüz.
Tüm bunlarýn yanýnda sosyal medya fenolarý tarafýndan pazarlanmamasýnýn da bir etken olduðunu düþünüyorum ben.
Herþeyin fiyatý uçarken borsa düþmez diye düþünüyorum.
Sessizlik iyidir, iki gündür güzel.. arada uðrarým böyle ama arada her zaman degil.. 😉 ytd
Bu hafta hareket haftasý artýk kords için
Merhaba,
Her zamanki gibi sessiz forum
Daha önce CEO açýklamýþtý ama son durumu teyit amaçlý olarak yatýrýmcý iliþkilerine "kompozit iþ kolunda hedef, gelirlerin yüzde 50'sini oluþturmasý mýdýr?" diye sordum.
Nihai hedefin toplam cironun %50’sinin kompozit segmentinden gelmesi olduðunu söylediler.
Toplam cironun yüzde 50'si kompozitten gelirse, kompozit kâr marjý daha yüksek olduðundan net kâra daha olumlu katký yapar bence. Yani ileride net kârýn yüzde 60-70'i kompozitten gelebilir diye düþünüyorum. Yanlýþ düþünüyor da olabilirim tabii kiHayýrlýsý.
Sasa ve Aksa hisseleri tam gaz gidiyor, bizim ki çok nazlý. Neden acaba????
Yer Ýmleri