Ayný durumdayým. Az bir miktar alýp satmýþtým, þimdi ne zaman almaya niyetlensem arkasýndan baka kalýyorum.. Nasip
Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime deðildir, yazdýklarým sadece beni baðlar..
'Baþkasýnýn çýkardýðý yerden inemezsin, düþersin!'
Vay Fedoramca sende buradaydin. Ýkinci halka arzda girdiðimde neredeyse yaklasik yarýsýna 3,32 lere kadar düþusunü yaþadým o süreci anca yaþayan bilir, hatta bir ara soda ile ayný fiyata yakinlasmisti, pandemideki düþüþte epeyce bir fýrsat yaratti aslýnda. Amerika'da alýnan iki þirket abd onay sürecinde didik didik araþtýrmýþtým. Þükür ki o zamandan beri döviz bazlý tüm portföyü yaklaþýk sýrtladý diyebilirim..
Arada uðrar selam veririm. Herkese iyi kazançlar olsun. Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Biz sattýk uçtu iyi mi ,[emoji1]
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum! Bize niye haber vermedinHayýrlý olsun!
Ben Ereðli'deyim, pederin de þiþelerini tutuyorum. Þiþe'ye bir þey diyemem de, Ereðli'de bu hisseleri görünce aðlaþýyoruz, neyse ki temettücü abiler var, onlar teselli ediyor kendimize geliyoruz derken, Kordsa, Sasa falan %10 daha yapýyor, biz yine aðlaþýyoruz, dedim ya temettücü abiler teselli ediyor kendimize geliyorz. Daha ne kadar böyle devam edecek, temettüye kadar hancýyýz mancýyýz ereðliciyizNeyse þimdi görürlerse bunu kýzacaklar bana yine
Aramýzda kalsýn.
Yer Ýmleri