Þirketin Linkedin paylaþýmý;
https://www.linkedin.com/posts/kords...ium=member_ios
Þirketin Linkedin paylaþýmý;
https://www.linkedin.com/posts/kords...ium=member_ios
Kapanýþ þimdiye kadarki en yüksek kapanýþ deðil mi?
Haftanýn son iþ günü.. endeks yemyeþil..
hisse robot oyuncakçýlýðýna devam...
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Biraz hareketlensen artýk kordsacýðým.. Onun bunun oyuncaðý olmak sana yakýþmýyor.
Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime deðildir, yazdýklarým sadece beni baðlar..
'Baþkasýnýn çýkardýðý yerden inemezsin, düþersin!'
Endekse raðmen 57 üstü kapanýþlar sanki haram.....
Kýrmýzý bile kapatýr bu ..,.,. kaðýt..!!!
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Sürdürülebilirlik rapor yayýnandý.Çok güzel detaylar verilmiþ.Muhteþem bir þirket.Her portföyde uzun vade için yer almasý gerektiðini düþünüyorum.Syg.
Sn The Taurus , lastik güçlendirme zaten hala þirket talebin gayet güçlü olduðunu söylüyor.
Kuruluþtan yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
31.08.2022 kap haberi
Lastik, kompozit teknolojileri ve inþaat güçlendirme lideri Kordsa hem Türkiye hem de yurt dýþýndaki yatýrýmlarýyla yaþamý güçlendirmeye devam ediyor. Þirket, lastik üreticilerinin artan taleplerini yerinde karþýlamak amacýyla Kuzey Amerika'daki tesislerinde kord bezi terbiye kapasitesi artýrma kararý aldý. 20 milyon USD deðerinde yatýrýmla yürütülecek ek hat projesinin 2024 yýlýnda faaliyete geçmesi planlanýyor. Þirketin kord bezi üretim kapasitesi, yeni yatýrýmýyla birlikte yýlda 19 kiloton artacak.
Þirketin Kuzey Amerika'da gerçekleþtirdiði 20 milyon USD deðerindeki yeni yatýrýmýný deðerlendiren Kordsa CEO'su Ýbrahim Özgür Yýldýrým, "Kuzey Amerika'da artan müþteri talepleri doðrultusunda, kord bezi üretimimizi artýrmak üzere ikinci bir terbiye ünitesini devreye alýyoruz. Sürdürülebilir büyüme hedeflerimiz doðrultusunda, yurt içi ve yurt dýþýndaki yatýrýmlarýmýzý büyük bir istikrarla sürdürüyoruz. Küresel liderliðimizi pekiþtirmek üzere 'yaþamý güçlendirmeye' devam edeceðiz" dedi.
29.08.2022 kap haberi....Kuruluþtan yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Sürdürülebilir büyüme odaklý yatýrýmlarýna devam eden Kordsa, artan müþteri talepleri doðrultusunda tekkord terbiye üretiminde ilave hat ile kapasitesini artýracak. Þirket ayrýca inþaat güçlendirme inþaat pazarýndaki gücünü arttýrmak ve büyüme hedeflerini gerçekleþtirmek amacýyla Türkiye'deki polipropilen monofilament fiber donatý hattý için de ek yatýrým kararý aldý.
Lastik, kompozit ve inþaat güçlendirme lideri Kordsa, 12 milyon USD deðerinde iki yeni yatýrýmla istikrarlý büyümesini sürdürüyor. 7 milyon USD yatýrýmýyla yüksek performans lastiklerinde kullanýlan tekkord terbiye üretiminde ilave hat ile kapasitesini artýracak þirket, ayný zamanda inþaat güçlendirme iþ alanýnda faaliyet gösteren markasý Kratos'un polipropilen monofilament fiber sentetik donatý üretimi için 5 milyon USD ek yatýrým yapacak. Kordsa yýlýn ikinci çeyreðinde baþlatýlan polyester iplik üretim hattý yatýrýmý ile birlikte toplam 22 milyon dolarlýk yatýrým ile ülke ekonomisine katký saðlýyor.
7 milyon USD'lik yatýrýmla Kordsa pazar payýný arttýrmayý hedefliyor
2022 yýlýnýn üçüncü çeyreðinde Türkiye'de baþlayan Tekkord (Single End Cord - SEC) Terbiye Hattý Geniþleme projesi kapsamýnda Kordsa'nýn yatýrým kararý aldýðý 2. tekkord terbiye ünitesi, otomotiv endüstrisinin yenilikçi hammadde ihtiyacýna yanýt verilmesinde önemli bir rol oynayacak. Tekkord ürünü için özel kalitede iplik üreten Kordsa'nýn bu yatýrýmýnýn, 2024 yýlýnýn ilk çeyreðinde devreye alýnmasý öngörülüyor.
Kordsa, inþaat güçlendirme sektöründeki büyüme stratejilerine devam ediyor
Kordsa'nýn Ýzmit'teki fabrikasýnda inþaat güçlendirme alanýnda devreye aldýðý polipropilen monofilament sentetik fiber donatý hattý 2018'den itibaren aralýksýz üretimine devam ediyor. Þirket, inþaat güçlendirme sektöründeki büyüme stratejilerine paralel olarak, Türkiye pazar liderliðini devam ettirmek ve ihracat pazarlarýndaki fýrsatlarý deðerlendirmek amacýyla üretim kapasitesini iki katýna çýkaracak 5 milyon dolarlýk yeni hat yatýrýmý kararýný verdi. Kordsa'nýn Ýzmit tesislerinde yapacaðý bu yatýrýmý 2024 yýlýnýn ilk çeyreðinde devreye almasý planlanýyor.
Kordsa, yeni polyester yatýrýmý ile üretimine güç katýyor
Ayný zamanda Kordsa, yýlýn ikinci çeyreðinde Ýzmit üretim tesisine 7000 ton polyester iplik yatýrýmý kararý almýþtý. Toplam 9,8 milyon USD olarak planlanan yatýrým sonrasý Þirket, yeni hat yatýrýmýyla birlikte yeni nesil polyester iplik ürünleri üretimini daha güçlü bir konuma taþýyacak. Hattýn 2024 yýlýnýn üçüncü çeyreðinde devreye girmesi planlanýyor.
Kordsa CEO'su Ýbrahim Özgür Yýldýrým,"Ýleri malzeme þirketi olarak Kordsa, lastik güçlendirme sektöründe polimer ve iplik üretim, büküm,dokuma ve terbiye üretim aþamalarýnýn her birindeki üstün teknolojisi, küresel ayak izi ve geniþ ürün portföyü ile pazarýn en önemli oyuncularý arasýnda yer alýyor.
Ayný þekilde inþaat güçlendirme sektöründeki büyüme stratejilerimize paralel olarak, Türkiye ve Dünyada pazar liderliðimizi devam ettirmek ve ihracat pazarlarýndaki fýrsatlarý deðerlendirmek için yatýrýmlarýmýza devam ediyoruz.
Ana hedefimiz müþterilerimiz için "deðer yaratarak" büyümek. Bu sebeple yüksek performanslý, katma deðerli ürünler üzerinde çalýþýyoruz. Yaþamýn her alanýný güçlendirme vizyonumuz doðrultusunda ülke ekonomisine katký sunan yatýrýmlarla, sürdürülebilir büyümemize devam edeceðiz."
Þirket yatýrýma doymuyor.
Yer Ýmleri