En olumlu taraflar; şirketin neredeyse hiç alacak bakiyesi ve finansal borcu bulunmaması, buna karşın nakit oranının yüksekliği, esas faaliyet kar marjının yükselmesi ve neredeyse karın tamamının nakit akımına atılması.
En olumlu taraflar; şirketin neredeyse hiç alacak bakiyesi ve finansal borcu bulunmaması, buna karşın nakit oranının yüksekliği, esas faaliyet kar marjının yükselmesi ve neredeyse karın tamamının nakit akımına atılması.
global menkulden ısrarlı ve sürekli satışlar var. o satışlar kısa vadede cari fiyatta baskı yaratıyor ancak temel olarak hakkettiği fiyatlarda değil asla. bol kazançlar
Arkadaşlar gün sonu pasta durumunu görebilen varsa kapanışta paylaşabilir mi acaba.
Buyrunuz
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Teşekkürler sn. batık.
Rica ederim kardeşim
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Merhabalar,SUMAŞ bugün çok ilginç bir hareket yaptı.Sabah piyasa açılmadan eşleşme öncesi 59.000 lot 9 TL den alıcı vardı sadece 3 bin lota yakın eşleşme görünüyordu,sonra ne olduysa son 15 saniyede o alıcı buharlaştı ve piramitten dün 5.000 lot 7,5 TL den alan şahıs bugün dünkünden fazlasıyla 5.884 lot 7,5 TL den satış yaptı ve o 59.000 lot alış buharlaştı dedim ya çok ilginç,bol kazançlar.
ilginç değil tavanı alıcılı gösterip dün aldıklarını satacaktı alıcı gelmeyince maliyetine sattı
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yer İmleri