Az da olsa girdik bakalım hayırlısı olsun. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az da olsa girdik bakalım hayırlısı olsun. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydınlar, bugün koza grubu günlük al-sat olarak takiptegüzel duruyorlar (özellikle sn sacro nun da takibindeki KOZAA )
![]()
Uluun da işler nasıl gidiyor
Teknik takas değerlendirebilecek var mi
Her yukarı yada aşağı hareket yön belirleyici değildir, sert düşüşlere tepki gelir, Sert yükselişlere de düzeltme..
Piyasa yönünü belirleme de bizlerin gücünün çok üstünde olaylar.. ne yapacağız ?
trenin kalktığı yön NET olunca vagona bineceğiz, lokomotif olma hayallerini kurmayacağız .
Küçük yatırımcılar yani bizler.. Muhammet Kurt
trend diplerini ve tepelerini "şans" harici yakalayamayız, bunu unutmayın ve bu vaatleri verenlere de inanmayın..
Kırılmayacak destek yada direnç yoktur..
Karel 30 dakikalık yukarı kesti
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fenere iyi kötü yorum yazacak yok ku
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum uçacak kacacak olsa bir çok defa yazılırdı diye düşünüyorum... fırtına öncesi sessizlikte olabilir. Kararı sen vermelisin
Yazdıklarım sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
34,80 gap boşluğu var burayı kapatmak isteyebilir bunun üstünde kalmalı yoksa bir çuvl inciri pekmez yapar
rsi de nu var 34,80 aynı amanda bol orta bandı kırarsa alt banda kadar sarkmak isteyebilir haft ema 30 da buralarda geçiyor yani anlayacağın bura çok önemli cci de nu mevcut buralardan girmem
ytd deli saçmasıdır
Yer İmleri