Artan

198,00 10 13:26
18,07 9.98 13:28
38,80 9.98 13:28
23,94 9.92 13:28
20,98 9.9 13:27
Artan Hisseler

Azalan

47,88 -10 13:28
455,50 -9.98 13:27
165,20 -9.97 13:24
13,94 -9.95 13:27
4,18 -9.91 13:28
Azalan Hisseler

İşlem

10.389.926.015,75 13:28
7.011.470.410,00 13:28
5.466.347.593,87 13:28
4.898.212.591,50 13:27
4.129.662.397,30 13:27
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Arkadaşlar günlerdir yazmayayım belki bir olumlu bişey olur diyorum bu hisse hepimizi mahvetti kötü yorum yapanlara kızıyordum ama haklı çıktılar ve bu satın yazanlara sırf inat olsun diye satmadım. Maalesef biz yine küçük yatırımcı olarak tuzağa düştük. İnşallah bu arkadaş haklı çıkar, red kararı gelirde hepimiz zararımızı kurtarırız. Bu arada kimde kaç hisse var diye soran bir arkadaş vardı zamanında(sanırım izmirli nicki) şimdi nerede neden yorum yok herkes çıktı biz kaldık sanırım...

2.  Alıntı Originally Posted by MRT34 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar günlerdir yazmayayım belki bir olumlu bişey olur diyorum bu hisse hepimizi mahvetti kötü yorum yapanlara kızıyordum ama haklı çıktılar ve bu satın yazanlara sırf inat olsun diye satmadım. Maalesef biz yine küçük yatırımcı olarak tuzağa düştük. İnşallah bu arkadaş haklı çıkar, red kararı gelirde hepimiz zararımızı kurtarırız. Bu arada kimde kaç hisse var diye soran bir arkadaş vardı zamanında(sanırım izmirli nicki) şimdi nerede neden yorum yok herkes çıktı biz kaldık sanırım...
    Arkadaşlar ben her zaman olduğu gibi buradayım. Sadece her düşüş öncesi özellikle ortaya çıkan gereksiz kişilerle bilgi yarıştırmanın gerek sinirlere gerekse de zamanımın harcanması nedeniyle anlamsız buluyorum.

Bir insan evladı nasıl olur da başkasının para kaybetmesinde kendisini gururla ortaya koyar neyse..

Şimdi cuma günü - yarın saat 14:00 izmir çğili anemon otel de genel kurul var.

Ben katılacağım imkanı olanlar katılırsa en azından sorularımıza verdikleri cevapları duymuş olurlar ilk ağızdan.

Öncelikle migros un 5 kat artan 2 adet gayrimenkul değerleme raporunu ve ernst young firmasının ÖZELLİKLE ilk sayfada üstüne basarak yazdığı Migros yönetimin verdiği rakkamlarla yapmış olduğumuz ve sadece migros ve ortaklarına karşı sorumlu olduğumuz rapıor da geçen INA yönteminin alt hesaplamasını talep edeceğiz.

bakalım ne diyecekler sonuçta ortakların bilgi edinme hakkı var kanunen hele birleşme öncesi

katılamayanlar ya vekalet versinler varsa tanııdkları yada internet ortamından katılsınlar derim naçizane

bizde şimdilik nasıl ülke bu durumdayken beyan verebiliyorlar herşey yolunda diye.. bizde öyle takılalım en azından genel kurul sonuna kadar sonrası malum

3.  Alıntı Originally Posted by izmirli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben her zaman olduğu gibi buradayım. Sadece her düşüş öncesi özellikle ortaya çıkan gereksiz kişilerle bilgi yarıştırmanın gerek sinirlere gerekse de zamanımın harcanması nedeniyle anlamsız buluyorum.

Bir insan evladı nasıl olur da başkasının para kaybetmesinde kendisini gururla ortaya koyar neyse..

Şimdi cuma günü - yarın saat 14:00 izmir çğili anemon otel de genel kurul var.

Ben katılacağım imkanı olanlar katılırsa en azından sorularımıza verdikleri cevapları duymuş olurlar ilk ağızdan.

Öncelikle migros un 5 kat artan 2 adet gayrimenkul değerleme raporunu ve ernst young firmasının ÖZELLİKLE ilk sayfada üstüne basarak yazdığı Migros yönetimin verdiği rakkamlarla yapmış olduğumuz ve sadece migros ve ortaklarına karşı sorumlu olduğumuz rapıor da geçen INA yönteminin alt hesaplamasını talep edeceğiz.

bakalım ne diyecekler sonuçta ortakların bilgi edinme hakkı var kanunen hele birleşme öncesi

katılamayanlar ya vekalet versinler varsa tanııdkları yada internet ortamından katılsınlar derim naçizane

bizde şimdilik nasıl ülke bu durumdayken beyan verebiliyorlar herşey yolunda diye.. bizde öyle takılalım en azından genel kurul sonuna kadar sonrası malum
    sn izmirli

bir önceki genel kuruldaki gibi oradan bizlere canlı yayın yapma şansınız olursa çok makbule geçer.

sorulacak sorular ve verilecek cevaplar çok önemli zira...

ytd

4. sn izmirli görüşleriniz bizim için değerli amacım kimseyi kötülemek değil yanlış anlamayın lütfen olurmu? sadece sizin bu konuya bakış açınızı merak ediyordum, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

5. cimer bimer spk ya şikayette buluncaz başka çaresi yok kader ortağı olduk bizde anel telekomda 2 yıldır mücadele ediyoruz arkadaşlar sizde işinize geldiği şekliyle bu mağdur olan şirketleri örnek göstererek gerekli kurumlara başvurun.

6. Cumhurbaşkanlığına göndermiş olduğunuz başvurunuz alınmıştır.Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz.

Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip, sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.

İyi günler dileriz.

Başvuru Numaranız :3118616

Başvuru Metni:..

sayın başkan.borsada ailece yatırım yapan bireyler olarak spk nın ıı.23.1 nolu önemli nitelik işlemlerinde ayrılma fiyatının son 30 günlükten alındığını gören bazı art niyetli yönetiiciler hisse satarak yahut başka nedenlerle hisse fiyatının ucuzladığını görünce hemen önemli bir işlem yapıyolar biz yatırımcılar mağdur oluyoruz.doğan yayın holdingte milleti perişan ettiler.sırada anel telekom ve en son kipa yatırımcıları bu maddenin mağduru oldular.bu kanun fetöcüler tarafından kendi şirketlerinden malları ucuza kaçırmak için çıkarıldı lütfen küçük yatırımcıyı mağdur eden zengini daha zengin yapan ucuza mal kaçırmasını sağlayan bu maddeyi acilen değiştirin.dün doğan yayın holding bu gün kipa ve anel telekom yarın daha yenileri gelecek. anel telekomda 15 milyon lot satıldı üstelik gözaltına düştü uyanık patron hisse 2 tl den 46 kuruşa düşünce hemen birleşme açıkladı.700 milyonluk binayı 46 kuruştan (20 milyona)alacak yada 7 milyon anel elektirik hissesi verecek.bunun neresi adalet .

7.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacı Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığına göndermiş olduğunuz başvurunuz alınmıştır.Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz.

Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip, sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.

İyi günler dileriz.

sayın başkan.borsada ailece yatırım yapan bireyler olarak spk nın ıı.23.1 nolu önemli nitelik işlemlerinde ayrılma fiyatının son 30 günlükten alındığını gören bazı art niyetli yönetiiciler hisse satarak yahut başka nedenlerle hisse fiyatının ucuzladığını görünce hemen önemli bir işlem yapıyolar biz yatırımcılar mağdur oluyoruz.doğan yayın holdingte milleti perişan ettiler.sırada anel telekom ve en son kipa yatırımcıları bu maddenin mağduru oldular.bu kanun fetöcüler tarafından kendi şirketlerinden malları ucuza kaçırmak için çıkarıldı lütfen küçük yatırımcıyı mağdur eden zengini daha zengin yapan ucuza mal kaçırmasını sağlayan bu maddeyi acilen değiştirin.dün doğan yayın holding bu gün kipa ve anel telekom yarın daha yenileri gelecek. anel telekomda 15 milyon lot satıldı üstelik gözaltına düştü uyanık patron hisse 2 tl den 46 kuruşa düşünce hemen birleşme açıkladı.700 milyonluk binayı 46 kuruştan (20 milyona)alacak yada 7 milyon anel elektirik hissesi verecek.bunun neresi adalet .
    elinize saglik

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacı Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığına göndermiş olduğunuz başvurunuz alınmıştır.Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz.

İyi günler dileriz.

tesekkurler hocam. Twitterdan da yazalım hocam şimdi erken secım falan fılan derken belkı de cımere bımere gıden sıkayetler degerlendırılmıyor olabılır. Sosyal medyada da sesımızı duyuralım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •