Bak þiþe,ben rizeliyim aðzýmý çabuk bozarým benim canýmý sýkma...! Basýcam kalayý duymadýðýn,güneþ yüzü görmemiþ laf yicen,kaþýnýyorsun ha
Kaat 2,70 ken altýna sýçtýklarýný temizle,burasý çelik çomak yeri deðil.
Sana insanca herkes "kararýmýza karýþma" dedi,hala neyin kahramanlýðýný taslýyorsun...
dününtakasý olan var mý elinde... 2.73 e kadar gitti... mal mý topluyolar ne yapýolar
Soru -
Kipa hissedarýyým 25 aralýk kap açýklamanýz da borsa kotundan çýkmak için genel kurul yapýlacaðýný duyuru yaptýnýz aradan geçen 10 gün süre zarfýnda hala genel kurul tarihi açýklanmadý .
Ne zaman genel kurul yapýlacak ?
Cevap
Yönetim Kurulumuz henüz söz konusu genel kurul hakkýnda karar almamýþtýr. Karar alýndýðýnda KAP’ta duyurulacaktýr.
Saygýlarýmýzla.
kafama takýlan bir soru var. cevabýný merak ediyorum, bilgili arkadaþlarýn fikrini öðrenebilir miyim?
kipa'nýn þu an fiyatý 2,56-2,57. Migros, garanti vermiþ 2,56'dan alacaðýna dair (yani en azýndan bnm anladýðým bu). bunun anlamý, bu hissenin dip fiyatý 2,56, diðer bir deyiþle dibi burasý. düþme/kaybetme riskiniz yok (zaman kaybý belki) neden piyasa yada oyuncular kaybetme riski olmayan, yada çok az olan bu hisseye ilgi duymuyorlar? gelecek haberlere göre, kazanma ihtimaliniz var ama kaybetme ihtimaliniz pek yok. bu durumda neden bu hisse tercih edilmiyor piyasa tarafýndan? biri bana bunu açýklayabilir mi?
þimdiden teþekkürler.
kipada patrondan 2 lotuma karsilik 1 lot migros istiyorum... cok sey mi
istiyorum...????
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Bimer üzerinden SPK ya yazdýðým þikayet dilekçesine cevap geldi.
Ýnþaallah incelemeleri uzun sürmez.
20180104_164057.jpg
Yer Ýmleri