YASAL UYARI: Burada yazdýðým bilgi, haber ve yorum TAVSÝYE niteliðinde olmayýp, YATIRIM DANIÞMANLIÐI kapsamýnda DEÐÝLDÝR!
bu þartlar altýnda %98 i yakalama þanslarý bana göre de çok zor .
YASAL UYARI: Burada yazdýðým bilgi, haber ve yorum TAVSÝYE niteliðinde olmayýp, YATIRIM DANIÞMANLIÐI kapsamýnda DEÐÝLDÝR!
Deðerleme raporunda Pana Al Bawakir Konut Ýnþaat Anonim Þirketi'nin tamamý için 161.889.895 TL deðer tespit edilmiþtir. Bu çerçevede devre konu 20.000.001 TL nominal bedelli kýsma isabet eden deðer deðerleme raporuna göre 80.944.951,55 TL'dir. Deðerleme raporundaki bu tespitler de göz önünde bulundurularak halka açýk bir ortaklýk olan Denge Yatýrým Holding A.Þ.'nin lehine olacak þekilde devir bedeli olarak taraflar 10.000.000 TL üzerinde mutabýk kalmýþlardýr.Deðerleme raporunda deðer tespit yöntemi olarak Varlýk Esaslý Yaklaþým Baz alýnmýþtýr. Varlýk esaslý yaklaþýma göre þirket deðeri tespit edilirken yürütülmekte olan Broklyn City projesinin deðeri gelir yaklaþýmýna göre tespit edilmiþtir.
Ne patronlar varmýþ 81 milyon tl 10milyon veriyor
Halk yatirim MGR analiz
https://kanalfinans.com/raporlar/his...isse-yorumlari
Dunde dedigim gibi oglen 6000 lot daha aldim. 35000 lotun 1 tanesini bile satmam artik dönüþü olmayan bir yola giriyoruz. Sabir ve panik yapmadan sonunu bekleyelim. Yeterki 98 e ulastirmayalim patronu.. Bunu yapmak icin kisa vadede fiyati 3.5 lari gecirebilir. Kanmayalim sabredelim.migros hissesi alana kadar birlikte hareket edelim. Eger boyle yaparsak hedefe ulasabiliriz. Ancak 1 e 3 oran bence adil olur bu guzel birlesmeyi hepimiz bekleyelim. Satmak yokk. Kapatin ekrani kafaniz bulanmasin..sabirr arkadaslar. Az kaldii. y.t.d
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri