5798402 adet 4.06 ortalama ile açýða satýþ gözüküyor BÝST Sayfasýnda
birkaç haftadýr bu kaðýttayým pek tanýmýyorum ama bundan önceki kaðýtlarýmda açýða satýþ gözüküyor ama virmanlyýorlar ve bizi yanlýþ yönlendiriyorlardý yani bir cepten öbür cebe aktarýyorlardý .Bu yüzden açýk bizi yanýltýr diye düþünüyorum üstadlar ne der bilmiyorum.
Ama denge hissemin topiði müthiþ bir topikti saygý ve paylaþým harikaydý.Bu topiðide inceledim öyle görünüyor.Herkese hayýrlý kazançalar
Fazla volatil....bu kötü havalarda tavana dayanmasý fazla dikkat çekici....brüt takasa alýnabilir mi.?alýnýrsa fiyat ne olur?
Þeker info marbaþ a1 açýk yapýp yakalanmýþlar...a1 uyanýklýk yspýp shortlarda kol kesip longlamýþ....yarýn a1 tahtayý yukarý sürmek isteyecek...siðer yandan 3.80 maliyetli 350k lot civarýndaki malý yiyecrk....fiyat yukarý çýktýkça açýkçýlar gelecrktir....güçlü olan kazanýr...
Arkadaþlar, 1 ocaktan bugüne 635933 lot mal almýþ A1 capital.kafamý karýþtýran bugünkü takaslarrda ise yukarýdaki tarihler arasýnda A1capitalin malý 4.69 maliyetle 403.264 lot gözüküyor. Buradan hangi sonucu çýkarmamýz lazým.kafam karýþtý
LG-M250 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biri bana eðer dediðim gibi olursa tekrar kottan çýkmaya karar verebilirler mi cevabýný verebilir mi ? Bin kere sordum bilmiyoruz deyin madem öyle biliyormuþ gibi Burda konuþuyonuz sadece o kadar açýða satýþ var o bu. Sanki ona göre hareket edip al sat yapýyonuz. Sadece bakýyonuz. Bende bizim için düþünüyorum dediðim olursa elimize vermesinler diye kardayýz ona göre topuk yaparýz.
Çok sevdiðimiz acemþah üstadý hisseye çeken bizzat ben olduðumu düþünüyorum. Asuzu da ilk sorduðumda Kipa hakkýnda yorumunuz nedir diye olumsuz konuþmuþtu. Resmini de atabilirim. Sonra baktým almýþ gelmiþ. Bende dedim bizim için olumlu demek ki ýþýk var onunla birlikte diðer büyük abilerden de alan oldu þimdi muhtemelen sattý gittiler. Ama yani kottan çýkmamak adýna adamlar epey lot almýþtý. Anlattým bunlarý çünkü diyorum ya bende çok uzun zamandýr bu hissedeyim sizleyim. Soru soruyoruz anca biþey attýn isim ver diyorlar. Ya bi açýklasana önce biliyorsan sorduðumu dellendim artýk. Zaten uzattýkça uzattýlar iþi. Þimdi yanýmýz da adamlar ama oldu da giderlerse tekrar kottan çýkar mý bi kaç sayfa önce sordum iþte onu diyorum. Totoya baka baka gitmeyelim diye dedik.
Yer Ýmleri