Ben yanilirsam cok basit bir sonuc cikar..
Para kaybederim..
Siz kazanirsiniz..
Olayi sahsilestirme gereksiz hamaset yapmaya gerek yok.
Bol kazanclar.
Her kesin amaci ayni butcesine katki yapmak.
Dün tabandan aldıklarımı bugün taban az üstü aldığım gibi alsaydım güzel olacaktı.
Bir kaç tavan yapması dileğimle 10 tavan olsa ne güzel olur neyse
Anlaşılan 290 TL krizi var
Üstad güzel tespit olmuş.
Bugünkü Kentin KAP açıklamasında;
".......
(b) Yeni pay alma haklarının kullanımından sonra kalan 1.229,912 TL TL nominal değerli payların 28.09.2020 - 29.09.2020 tarihleri arasında iki (2) iş günü süreyle Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada satışa sunulup, satışa sunulan 1.229,912 TL nominal değerli paylardan 1.229,00 TL nominal değerli kısmının satışından ve satış sonrası kalan lot altı 0,912 TL nominal değerli kısmının virman yoluyla satışından toplam 367.913,02 TL bedel elde edildiğine ("Birincil Piyasa Satışı"),
......" deniliyor.
Buna göre 367.913 satış geliri/1229 lot =299 TL yaklaşık.
Alanlar da önceki sayfalarda var.
İyi geceler.YTD.
Hakkimda dusundugunun fazlasini yaradan sana versin.
Sonucta analiz yapiyoz tutar tutmaz.
Kalp kirmaya gelmedik
En azindan ben gelmedin.
Kent nezlinde cok agresiv olmanim işi sahsiyete dökmenin karsindakinden cok savundugun hisseye zarar verdigini son 10 gunde Bazi arkadaslara anlat bildigimizi gordüm.
Aklin yolu birdir...
Benim dememle hisse düsmez..
baskasinin demesiylede
cikmaz bana göre .
Bi twitirda kent hissesi hakinda yazilanlari okuyun.
Ondan sonra ya bu babacan a haksizlik ettik asilda kendi ayagimiza sıkmışiz adam bazi sorunlari dile getirerek bize aciklama imkani verdi hisse analizimiz karsi gorusle daha ikna edici oldu dersiniz...(su topicte benim kadar hisse hakinda naif sorular soran olmamistir..
Hisseyi ne asagilayanlar
Dalga gecenleride gördunuz ve daha beteerini )
Mahkemede bile suclama ve savunmaya esit hak verilir karari yatirimcilar kendi versin.
Bol kazanclar..
Benim maliyette yüksek. Düşürmek için bir miktar daha almam lazım.
Her yükselişin tazyiği azalıp düşüş biraz daha uzun sürüyor. Bu sefer ki yükselişi merak ediyorum inşallah daha uzun sürer
ilk düşüş sonrası küçükleride sayarsak tepeler 467 - 477 - 472 - 406 - 367
diblerde 373 - 369 -303 -265 oldu.
Soluksuz olmasa da 400'ü zorlamazsa sonraki tepenin tazyiği 330 - 340 civarı olursa dibide biraz daha düşük olabilir.
Ama bilançonun menziline girip beklenti artarsa yırtabiliriz.
YTD
Yer İmleri