Görüþlerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkesin aklý kendine
Son 1 ayda en çok yatýrýmcý giriþi olan fonlarý incelendiðinde, ilk 10'daki fonda yatýrýmcýlarýn yüksek riskten yana tercih kullandýklarýný resimde fark edeceksiniz.
Listede teknoloji turizm taþýmacýlýk temalý fonlarýn yaný sýra, altýn petrol gibi emtia fonlarý da yer alýyor.
Yatýrýmcýlar BÝST aðýrlýðý yüksek deðiþken fonlara da teveccüh gösterirken, KCHOL hisselerine yatýrým yapan YAS da listede yer aldý. 26.07.2023 tarihinde gelen KCHOL ün Yapýkredi bankasýndaki hisselerini satmýþ olmasý haberinin fon üzerindeki etkilerini takip etmek gerek.
BÝST100 Kar Deðiþimleri Dönemsel Büyüme Analizi
BÝST100 Favök Deðiþimleri Dönemsel Büyüme Analizi
![]()
KCHOL neden YKBNK hissesi satýyor diyenler ÝÇÝN hep birlikte sebep arayalým.
Cevap bu fotoðrafta olabilir mi? beklemeye vaktimiz var mý....
Enerji & Enerji depolama teknolojileri alanýnda . yada Elektrikli otomobil vs düþünmeli mi?.
Hele ki birde Foto'da sanayi ve teknoloji bakaný olduðuna göre kuvvetle muhtemel günümüz ve geleceðin teknolojilerinden birine yatýrým yapacaklar diye düþünmeden edemiyor insan.
daha önce 'de Ford ile ortak olarak araç bataryasý fabrikasý kurmak için adým atýlmýþtý fakat askýda kalmýþtý bunu gerçekleþtirebilir.
yada say sayabildiðiniz kadar Altay tanký ve motoru, Çip fabrikasý Varlýk fonundaki Tceel, türk telekom Devletin paraya ihtiyacý var. Para da koç ta var. Varlýk fonundan içi dolu olanlardan bir tane alabilirler.
Bulut'a sorulmuþ onun cevabý;
Benim ana tahtalarýmdan KCHOL'le ilgili teknik görüþümüz istenmiþ sessiz ama güzel takipçilerinden.
badem sisteminde ben saatlik ve 240 dk bakýyorum graflara arada ortalamalar arasý treda ediyorum.
KCHOL 240 dk graf'ýnda güzel bir formasyon var 123 üzeri 131 hedefli bir formasyon.
16.00 barý ile endeks le beraber oyun daha netlik kazanacak.
Borsada yapýlan iþlemler Para kazanmak traderlýkta bir yan üründür asýl amaç baþarýdýr,
![]()
Bu kadar dildeyken vagonlar bu kadar dolu iken kolay kolay götürürler mi zorrrr.
Yer Ýmleri