Bu sermaye arttýrýmý haberi hisseyi nasýl etkiler
Bu sermaye arttýrýmý haberi hisseyi nasýl etkiler
para giriþi
para çýkýþý
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
KCHOL Konsolide 2017/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 7897427000 Yýllýk Deð%:50 Ana Ortaklýk Paylarý: 4908740000 Yýllýk Deð%:42
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Koç Holding ve Doðuþ Grubu Yunanistan’da rakip oluyor-Dünya
Yunanistan Özelleþtirme Ýdaresi (TAIPED) Balkanlar’ýn en büyük limaný Yunanistan’daki Alimos için teklifleri aldý.
Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre, TAIPED’in açýkladýðý listede Koç Holding’in Yunan þirketi Aktor Concessios ile konsorsiyum kurduðu kaydedildi. Koç Holding bu konsorsiyumda Tek-Art Kalamýþ ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AÞ ile yer alacak. Koç Holding’e rakip olacak Doðuþ Grubu da ihaleye yerel bir ortakla giriyor. Doðuþ’un ortaðý ise bu ülkede birçok projede ortaklýk yaptýðý Lamda. Zaten ihaleye girecek konsorsiyumun adý Lamda Dogus Marina Investment SA.
Haberin tam metni:
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ko...-oluyor/405129
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Yer Ýmleri