15 lira hisse alým 10000 lot
15 lira hisse alým 10000 lot
kchol günlük usd grafik.....
kcholde ilginç bir grafik var ....
þimdi obo görünüm oluþmuþ death cros devam ediyor
ancak velakin bunlar olurken obo desteðinde ve daha önceki desteðine yakýn yerde göstergede bariz pozitif uyumsuzluk oluþmuþ
yani cazip tarafý þu 1,95 usd desteði yakýn ve birde 1,85 de yatay yine güçlü bir desteði mevcut
ancak stoba mutlak uyulmasý gerekir çünkü destekleri kýrarsa obo gereði hem kendini hem endeksi aþa çeker
sahol de benze þekilde bir görüntü oluþmuþ oda destekde bakalým destekler çalýþacakmý...
[IMG][/IMG]
BURADAKÝ PAYLAÞTIÐIM GRAFÝK- YORUMLAR YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ
OBO ya dipte olur yada tepede olur. dipte olanda böyle olmaz baþ aþaðýda olur ben böyle biliyorum.
Deðerli yerli ve milli borsazedeler.
Elin gavurunun borsasý dolar bazýnda rekorlar kýrarken bizim borsamýz TL bazýnda tarihi yerlerde sürünüyor.
Bir zamanlar 5 dolar olan BIST 100 endeksi 1,5 dolarlara kadar düþmüþ.
Çöp hisseler ve batýk spor hisseleri yükselmiþ sadece, ama bankalar, holdingler ve ülkemizin en deðerli þirketleri yerlerde sürünüyor maalesef. Ülkenin en deðerli þirketleri çöp olmuþ. Peki madem bu þirketler bu kadar deðerli neden bu kadar düþük fiyatlardan iþlem görüyor derseniz de bana göre sorun tamamýyla ekonomi yönetiminde. Borsaya inan ben bile bu durum karþýsýnda endiþenlenmiyor deðilim.
Bir Tüpraþ, bir kchol, isctr, sahol, akbank,tcell, ttkom ...dan daha saðlam hisse hangileri var? Açýn bakýn bakalým son 10 yýllýk döviz bazýndaki fiyatlarýna.
Umarým eylül ayý borsamýzýn yükseliþ baþlangýcý olur. Hayýrlý kazançlar diliyorum.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
KCHOL: 14,89-14,90 TL %0,9 artýda BIST100 : 1095
koç holding bugün endeksin de desteði ile saðlam durdu. Bakalým gün sonu kapanýþý nasýl olacak?
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Tehlikeli bölgeden daha çabuk uzaklaþmasý lazým. Yurtdýþý gayet iyimser gidiyor. 1000 puan düþmüþ olsa endeks bu 25-30 kademe düþerdi. Neyse yarýn endeks düþeni kýrarsa, baya olumlu
Yer Ýmleri