BIM'in piyasa deðeri kchol den fazla ? BIM'i küçük gördüðüm için yazmadým bunu ama bir marketin(bazýlarý için bakkalýn) Türkiye'nin en büyük holdingden deðerli olmasý saçma deðil mi ?
BIM'in piyasa deðeri kchol den fazla ? BIM'i küçük gördüðüm için yazmadým bunu ama bir marketin(bazýlarý için bakkalýn) Türkiye'nin en büyük holdingden deðerli olmasý saçma deðil mi ?
bugun enka ile koc'un kiyaslanmasi imkansiz !
sabanci koc'a benzer ama enka kesinlikle ayni lig'in oyuncusu degil
Bugun enka ile koc ayni piyasa degerinde ise buna ancak amiyane tabirle yuh denir ! resmen akil tutulmasi yasaniyor
Enka’yý takip etmediðinden farkedemedim. Hisse ne hareket etmiþ. Piyasa deðeri 40 milyarý geçmiþ ve koçu geride býrakmýþ. Ýlginç.
Umarým sýra kchol e de gelir.
Holdingin iskontolu fiyatlanmasý dýþýnda biz yeni bir hikaye lazým. Þirket deðerini yukarý taþýyacak bir hikaye.
Örnek vermek gerekirse, holdingin ben dayanýklý tüketim tarafýnda pazar payýmý arttýracam. Bunu yaparkende holding paylarýmý %40 dan %45-50 arasýna çýkaracam gibi. Yani piyasadan arçelik paylarýný geri alacaðým.
Ýkinci örnek; enerji tarafýnda yýlýn geri kalanýnda ve 2021 de toparlanma bekliyorum ve bu yüzden enerji yatýrýmlarýmý arttýracam. Entek üzerinden yenilenebilir enerji yatýrýmlarýmý arttýracam. Güneþ ve rüzgar portföyü gibi. Mevcutta hidro santralleri var zaten.
Örnekler bitmez😂 . Yurtdýþý - yurtiçi satýn alma veya birleþme gibi gibi. Tabi bu söylediklerim eli SAT tuþunda takýlý kalmýþ fonlarýn satýþýnýn önüne geçemez. Þimdilik !!
Yer Ýmleri