“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Karanlýk oda öncesi 16,61 alýþlar ile giren kaðýt, karanlýk odadan dostlarýn birbirine 4 týký es geçerek 16,57 den direk pasý ile çýkýyor. Düþürmek için bu kadar dalavere olmasý benim de toplamaya devam etmeme neden oluyor. GENTS de ne kadar haklý çýktý isem sende de haklý çýkacaðým hacý baba. Ýnat ise inat.
16,57 ile günü bitirince güya teknikte sat sinyali verdirecek. Bizim hazýrcý siteler de hemen SAT SÝNYALÝ VEREN HÝSSELERDE BAÞ KÖÞELERE KOYARLAR. He gardaþ hee. Biz de oralara bakýp para kazanmaya çalýþýyoz deðel mi?? Sen sat spek efendi. Biz cürmümüz kadar alýrýz.
Action time
Yine karanlýk odada al gülüm ver gülüm. ''Piyasadaki tekelleþme borsamýzýn önündeki en büyük engel. Beceriksizler tahta yönetmeyi ancak tekelleþme ile yapabiliyor'' düþüncem her geçen gün daha da kuvvetleniyor
*deniz yatýrým, koç holding tavsiyesini 'tut'tan 'al'a, hedef fiyatýný 16,60 tl'den 19,70 tl'ye yükseltti
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Yer Ýmleri