Originally Posted by
acemi09
uzun aradan sonra agesanýn bir finansal verilere bakayým dedim.4 aydýr yatay kalmýþ..yönettiði para 2 katýna kar 2 katýna cýkmiþ.teknik fiyatý 40 tl cýkýyor.takasta 3.5 milyon mal eldeðiþtirmiþ.2 milyon citiye gelmiþ.1 haftadýr doce bank 450 bin mal almýþ.
bu sektörün kartopu gibi parasý büyüyor her ay düzenli para giriyor kasanýna. giren paranýn daha azý geri ödeniyor.cýg gibi büyüyor mesele 2023 te bunun yönetið fon 100 mlr cýkacak.kar 12 aylýkta 1200 gibi bir rakama çýkacak sermayesi 180.nerden baksan 50 olmasý lazým..bu durdurulmasý imkansýz bir büyüme 2023 ye yönettiði para 100 mil olacak
asýl mesele þu bu kagýt neden yükselmiyor..
takasa bakarsanýz kadýn 15 mil citi 13 mil doce bank..bir alta 1.3 mil var oda satýcý alan citi ve doce
kimse bu tahtaya giremez gireni þam þeytanýna çevirirler..cuma günü izledim birileri 10 bin aldý diye 21 den 20.50 ye bastýlar tabi kendi alýþlarýna..doce ve citi sürrekli robot aktif..ak bankof hsbs hepsi bunlara çalýþýyor..
grafik oldum gitcem diyo ama bunlar olmaz gitmicek diyo...
adamý kanser ederler 20 22 arasýna makas koymuþlar
bu büyüme engellemez büyüklüklere çýkacak eli mahküm 2023 12 aylýk yazýn bir tarafa 1200 gibi bir kar çýkaracak.
ama fiyat ne olur bu býyýklý yabancýlar biliyor
ben birþey biliyorum bunlar satmak istediðinde fiyat 200 lü rakamlarda olacak..ne zaman..onlar biliyor
al sat tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri