Sabahattin Önkibar bugünkü youtube videosunda Katar la yapýlan SWAP anlaþmasýnda 1 USD :12,50 TL kurunun belirlendiðini söylüyor. Eðer doðruysa bu kur seviyesi inanýlmaz yüksek bir rakam anlamýna geliyor. bilmediðimiz neler var acaba?!!
Sabahattin Önkibar bugünkü youtube videosunda Katar la yapýlan SWAP anlaþmasýnda 1 USD :12,50 TL kurunun belirlendiðini söylüyor. Eðer doðruysa bu kur seviyesi inanýlmaz yüksek bir rakam anlamýna geliyor. bilmediðimiz neler var acaba?!!
Monday June 08 2020 Actual Previous Consensus
09:00 AM
DE
Industrial Production MoM APR -17.9% -8.9% ® -16.8%
(Türkiye'nin ihracatý yönünden önem arzeden bir veri)
Biraz daha kazanalim sn.cautionary sonra satar hep birlikte dusmesini bekleriz
Redmi Note 8 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu yüzden ekonomistler borsalarda çok iyi para kazanamazlar...þu ortamda borsalar daha da primlenecek diye endekslerde long olmak kendime ihanet etmek olur ( çok güvendiðim hisseleri orta vade tutmaya devam ediyorum).
Trader lar eðer bu tür abartý yükseliþ ya da düþüþlerden para kazanabiliyorsa, en iyi getiriyi zaten onlar elde ediyordur.
Þunu da akýldan çýkarmamak lazým, piyasada serseri para miktarý çok fazla...bu para girdiði her varlýk piyasasýnda kýsa vadede fiyatlarý anormal seviyelere taþýyabilir, ( bizdeki ikinci el araç piyasasý bile ucuz kredi sayesinde çoþmuþ durumda).
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Eskiden erken ciktigim cok oldu, piyasa artik cok sisti beklentisi ile.. ama artik kendimce bir strategy belirledim, donusu gormeden cikmak yok.zirvede satamayacagiz orasi kesin ama nerden doneceginide bilemeyiz..belki 150 bin yaparlar bisti
Redmi Note 8 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri