ben de abd'de þirketlerin kapsamlý bir testten geçirilmesi, sermayesi batýk durumda olan, sürekli zarar eden, sadece aldýðý borçlarla hayatta kalabilen þirketlere neþter vurulmasý gerektiðini düþünüyorum... bence ciddi verimlilik sorunlarý var ve paranýn verimsiz kullanýlmasý, mali geniþlemeye gidilmesine raðmen bu tutarlarýn borsa vb yollarla sadece belli gruplarda toplanmasýnýn, dolaþýma çýkmamasýnýn önüne geçilmesi gerekiyor... bu durum uygulanan politikalarýn da hedeflere ulaþmasýna engel oluyor...
seçim net bir þekilde bitiyor... bugün kongrede biden'ýn galibiyetinin ilan edilmesinin ardýndan belirsizliker son bulacaktýr... son dönemde onstaki artýþý da hem biden ýn kapsamlý paketine hem enflasyonun artmasýna raðmen faizlerin artmayacak olmasýna baðlýyorum...
Deniz bey özelikle bizim borsamýzda 2 ayý geçen müthiþ bir ralli var ... sizce önümüzdeki dönemde abd-ab iliþkileri baðlamýnda biz nasýl bir noktada olacaðýz ... borsamýz nasýl etkilenecek.... ben ne gerekiyorsa yapacaðýmýzý ve bir þekilde anlaþmaya varacaðýmýzý düþünüyorum... özellikle katar-suud yakýnlaþmasý da baþka yol býrakmýyor gibi ... hatta uzun vadede sizin de belirttiðiniz gibi biden daha öngörülebilir olduðundan ülkemiz için daha iyi olacaktýr
deðerli bilgiler ve yorumlarýnýz için þimdiden çok teþekkür ederim ...saðlýklý günler dilerim ... saygýlar
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Yer Ýmleri