Þok olmamdaki sebepte bu iþin bu kadar dandik yapýldýðýný ciddiye alýnacak bir yaný olmadýðýný göstermekti.
Þok olmamdaki sebepte bu iþin bu kadar dandik yapýldýðýný ciddiye alýnacak bir yaný olmadýðýný göstermekti.
benim bildiðim o iþ öyle yapýlmýyor, TUIK görevlileri ellerinde tabletlerle geziyor foto çekip merkeze yolluyor, orda konsolide ediliyor... orda da manipulasyon oluyor, foto alýnmadan önceki gün etiketler deðiþiyor vs vs gibi söylentiler vardý.. nerde okudum hatýrlamýyorum, 1 ay önce okumuþtum birinin köþe yazýsýnda mý ne...
ama ben iþin orasýnda deðilim... satýcý neden gerçek fiyattan o kadar düþük bir fiyat söylesin, onu anlamadým... siz adama sormadýnýz mý neden gerçek fiyatýn yarýsýný söyledin diye... benim arkadaþým benim yanýmda böyle bir þey yapsa sorarým neden yaptýðýný en azýndan..
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Fotolar merkeze gönderilir her veri teker teker yüklenir
Compilation sýrasýnda sistem durdurulur *.dat dosyasý silinir
istenen dat dosyasý yüklenip system boot edilir .
Herkes Alice harikalar diyarýný seyretmeye baþlar .
Uzmanlar çizgi film sevmez ve seyretmez eve gider .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
ABD Hisse Senetleri:
https://twitter.com/Batbeat2/status/...zAaCKweBQ&s=19
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
deniz hocam hesap ettim eðer yanlýþ hesaplamadýysam 2012 aralýk sonunda dolar 1,77 imiþ. tüik tüfe oranlarýna vurduðumuzda 2021 baþýnda 4,19 olmasý gerekirken þimdi 8,30. bu korkunç bir sapma deðil mi? bu sapmanýn nedeni hesaplanan tüfe oranlarýndaki yapýlan hatalar mý yoksa baþkaca sebepler var mý? netice bordrolular yani memur iþçi emekli asgari ücretli zam oraný tüfe ye göre belirleniyor. bu kesim þu anda aldýðý her 1 dolar için 4 liara fazladan ödeme yapmýþ olmuyor mu? hemde bu likiditre bolluðunda hem de ekonomimiz þahlanýrken. teþekkür ederim.
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Son düzenleme : metin68; 06-09-2021 saat: 15:22.
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Tüfe nin gerçek olduðuna inanýyorsanýz haklýsýnýz .
Saygýlar
Yer Ýmleri