ModelY dünyanýn en çok satan araci þu anda. Çok kýsa süre içinde bildiðiniz anlamda Mobility deðiþecek. Japon Honda ve Toyota çok büyük ihtimalle batacak. Alman bmw ve mercedes birlesebilir. Vw grubu çok saðlam. Tesla iphone ise vw de samsung olabilir.
Deneyimlemediginiz için þimdi inanýlmasý zor geliyor, togg fabrikasý tahminim 2024 ortasýnda tempoyu yakaladýðý zaman deðiþime inanamayacaksýnýz. Bunu Almanya da ben yaþadým berlin fabrikasýný tam 10 ay bekledim araç için. Ýlk Tesla yi ben aldým mahallede þimdi 5 Tesla yan yana park ediyoruz.
Demem o ki çok sert bir deðiþim geliyor ayný tuþlu telefonlardan iphone lara geçiþ gibi bunu öngörür iseniz doðru pozisyon alýrsýnýz öyle veya böyle togg u kuran akýl bunu öngörmüþ ve bu fabrikayý ülkemize kazandýrmýþ. Esas bundan sonrasý önemli. Dediðiniz gibi þu an modeller D sýnýfý ve üstü, ancak a b ve c sýnýfý elektrikli otomobiller yaygýn hale gelince zaten is isten geçmiþ olacak.
Togg mantýklý ve uygun c ve b sýnýfý üretim yapabilirse çok güzel baþarý yakalayabilir. Buda nitelikli isgucu ve sermaye ile olur. Umarým baþarýlý olurlar pek çok arkadaþým çalýþýyor.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri