Hissede kimse kalmadý heralde ses yok
HUAWEI CAN-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede kimse kalmadý heralde ses yok
HUAWEI CAN-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#kaplm deðerlendirme rapaoru sonucu 30 milyon kar beklyorum arsa deðerinin artýþý kaynaklý ayrýca hissedeki artýþ çiro ya yansýmasýdýr #asuzu daki haberle ayný fakat algýlanamadý bu habere dikkaet edilmeli dolayý isle yukarý devamýný bekliyoruz. Ytd.
#KAPLM https://www.kap.org.tr/Bildirim/646033 DEÐERLENDÝRME RAPORU
2000 de ve 2008 de 3.3 dolarý görmüþ, mayýs 2011 de 4.6 dolar zirvesi. Bakalým toplayanlarýn amacý bilançodaki kârý kullanýp zirve hareketi yapmak mý ? þuanda 1.08 dolar , bu yüzden daha operasyon yeni baþlýyor gibi. Bakalým yatýrým finansman&gedik ikilisi amacý ne olacak ?? credit bugün 16 bin lot kemiksiz alým yapmýþ, artarak devam ederse yabancý ayaðý da olmuþ olacak gibi... kesinlikle ytd
Hocam bende aranýza, 4.40 dan tepeden girdim hayýrlýsý.
Ancak kimse yazmýyor.
Iyi bir borsasý arkadaþým inceledi.
Bilanço iyi gelebilir dedi.
Sizin de dedigigibi 2011 de 8 tl leri görmüþ
Gedik yüklü alýþ lar yazýyor sonra siliyor
Bu kaðýt da bi iþ var ama.
Iyi olur inþallah
Bende 3.10 civarý maliyetle girdim dün 3.25 leri gördü satýþ fýrsatý verdi ama satmadým hisse yükseliþ trendine de birde bistten baðýmsýz hareket ediyor 4.20 nin üzerine kalýcý atarsa 5.40 lara göz kýrpacak bakalým haftaya bu yükseliþ baþlayacakmý hakkýmýzda hayýrlýsý ytd.
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon 4.10 olacaktý yanlýþ yazdým.
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/649317 DOSYALAR: OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2018-01-04 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO) YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -- YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO) BILDIRIM ICERIGI ACIKLAMALAR ACIKLAMA SIRKETIMIZ YONETIM KURULU TOPLANTISINDA,URETIM MUDURU OLARAK GOREV YAPAN SN. OSMAN BOZCAARMUTLU ‘NUN FABRIKA MUDURU OLARAK ATANMASINA VE C GRUBU OLAN IMZA YETKISININ KALDIRILARAK KENDISINE A GRUBU IMZA YETKISI VERILMESI KARARLASTIRILMISTIR. BUNA EK OLARAK SIRKET YAPILANMASINDAKI YENI DUZENLEMEYLE, MUHASEBE MUDURU OLARAK GOREV YAPAN SN. MUCAHIT TURAN TEKIN``IN YERINE SN, LATIFE ERDOST, SATIS MUDURU OLARAK GOREV YAPAN SN. BORA KURU``NUN YERINE DE SN. SAYIN OZGUR UNET ATANMISTIR. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.
Yer Ýmleri