Hazýrda artýya da geçmiþtin neden düþersin ki inþallah dünkü gibi sonradan tavana yürür YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazýrda artýya da geçmiþtin neden düþersin ki inþallah dünkü gibi sonradan tavana yürür YTD
Nakit olmasýna raðmen en son 5,60 larda elim gitti geldi dedim boþver döner möner strese girmeyim,ben almadýkça gitti cesaret kalmamýþ en iyisi almayým ben alýrsam döner
Elinde olana cesaret edip alana bol kazançlar
5 40 dan 604 e ani yükseliþ yaptý daha sonra yine 5 50 den saðlam bir þekilde kademe kademe 5 95 e döndü dünkü gibi tavana doðru hareket yapar mý YTD
Takas yokmu kimsede varsa paylaþabilir mi
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok tehlikeli bir kaðýt bi bakmýþýn 6 bi anda 5 70 bi an 5 46 burada baþ aktör gedik gibi duruyor benim düþüncem...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kaplamin ile maceram 5 yýl önce baþlamýþtý.5,24'ten aldým,1'e kadar düþtü.Ýþi inada bindirdim,satmadým.Halen de duruyor.Çok tehlikeli bir kaðýttýr.Sýð kaðýt,10'a kadar giderse hiç süpriz olmaz.Ya da bakmýþsýnýz tekrar 1'e düþer.Risk ve kumarý seviyorsanýz hisseye girin.
2.50 ortolama ile 3 aydýr elimde tuttugum kaplaminleri 6.91 ortolama ile verdik tesekkurler spek veya patron kazandýrdýnýz helal size![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Bu hissedeki duyumum ama sadece duyum
kör þevki varmýþ öyle mi?
Kör þevki
gene yaptý yapacaðýný
daha önce de ayný kaðýtta yapmýþtý bu hareketi
dikkatli olmakta fayda var
YATIRIM FÝLAN TAVSÝYESÝ
DEÐÝLDÝR HA
SAKIN BENÝM LAFIMLA BÝRÞEY YAPMAYIN
Yer Ýmleri