***KAPLM*** KAPLAMÝN AMBALAJ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***KAPLM*** KAPLAMÝN AMBALAJ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantý Sonucu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 25.03.2019
Genel Kurul Tarihi 16.04.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 15.04.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝZMÝR
Ýlçe KEMALPAÞA
Adres KEMALPAÞA OSB MAHALLESÝ ÝZMÝR-ANKARA ASFALTI CADDESÝ NO:75/1 KEMALPAÞA/ÝZMÝR
Gündem Maddeleri
1 - Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý ve Genel Kurul Toplantý Tutanaðýný imzalamak üzere Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
2 - Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2018 yýlýna ait Yýllýk Faaliyet Raporunun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
3 - Þirketin 2018 yýlýna ait Finansal Tablolar ile Baðýmsýz Denetim Raporu'nun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
4 - Yönetim Kurulu üyelerinin ibra edilmesi,
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi, görev süresinin ve ücretlerinin belirlenmesi,
6 - 2018 yýlý faaliyet dönemi kâr-zarar'ýnýn görüþülüp karara baðlanmasý,
7 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri ve diðer ilgili mevzuat çerçevesinde Yönetim Kurulunca 2019 yýlý için seçilen Baðýmsýz Denetim Kuruluþunun onaylanmasý konusunun karara baðlanmasý,
8 - 2018 yýlýnda yapýlan baðýþ ve yardýmlarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý, 2019 yýlý için baðýþ üst sýnýrýnýn belirlenmesi,
9 - 2018 yýlý içerisinde iliþkili taraflarla yapýlan iþlemler hakkýnda bilgi verilmesi,
10 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 12/4 maddesi kapsamýnda, Þirketin 3. kiþiler lehine vermiþ olduðu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
11 - Yönetim Kurulu üyelerine, 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddelerinin öngördüðü izinlerin verilmesi hususunun müzakeresi ve onaylanmasý,
12 - Dilek ve Temenniler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 2018 OGK BÝLGÝLENDÝRME DOKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 2 2018 OGK DAVET.pdf - Ýlan Metni
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Ýzmir Ticaret Sicil Memurluðu Merkez 288-K-813 sicil numarasýnda kayýtlý Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi'nin 2018 yýlýna ait Olaðan Genel Kurul toplantýsý 16 Nisan 2019 tarihinde, saat 14.00'de, þirket merkezi olan Kemalpaþa OSB Mah. Ýzmir Ankara Asfaltý Caddesi No:75/1 Kemalpaþa / ÝZMÝR adresinde, Ticaret Ýl Müdürlüðü ‘nün 11.04.2019 tarih 43429659 sayýlý yazýlarýyla görevlendirilen Bakanlýk Temsilcileri Sn. Mustafa DÜZEN ve Sn. Nuray GÖKLER'in gözetiminde yapýlmýþtýr.
1-Yönetim Kurulu üyeleri ibra edilmiþtir.
2-Yönetim Kurulu Üyeliðine Sn. Fikri Þadi GÜCÜM, Sn. Mehmet Ali KARAMEHMET, Sn. Ýsa DOÐANLI, Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeliðine ise Sn. Fikri GÜRBÜZ ve Sn. Mustafa ÞAHÝN seçilmiþtir. Yönetim Kurulu üyelerine Asgari Ücret Tutarý Kadar Aylýk Brüt Huzur Hakký, Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyelerine 7.000 TL Aylýk Brüt Huzur Hakký verilmesine karar verilmiþtir.
3-2018 yýlý mali tablolarýnýn baðýmsýz denetimi için KPMG Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ. seçilmiþtir.
4-2018 yýlýnda Türk Eðitim Vakfý 'na 496 TL baðýþ ve yardýmda bulunulduðu belirtildi. 2019 yýlý için baðýþ üst sýnýrýnýn 10.000 TL olarak belirlenmesi kabul edilmiþtir.
5-6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddelerinin öngördüðü izinlerin verilmesi kabul edilmiþtir.
Tutanak görüntüsü iliþikte sunulmuþtur.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 2018 OGK Tutanak.pdf - Tutanak
EK: 2 2018 OGK Hazirun.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 2018 yýlý ile ilgili Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 16 Nisan 2019 Salý günü saat 14.00'de, Kemalpaþa OSB mahallesi Ýzmir-Ankara Asfaltý Cad. No:75/1 Kemalpaþa/ÝZMÝR adresindeki Genel Merkezi'mizde yapýlmýþtýr.
Sonuca iliþkin bilgiler yukarýda paylaþýlmýþtýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756389
BIST
(16/04/2019 - 16:11:17)

Alýntý yaparak yanýtla
varmý benim gibi eline alan 360 lardan

Yer Ýmleri