Aslýnda dolardaki duruma göre bilanço saðlamlýðý için bir miktar bedelli güzel olabilir.
bu adamlar nasýl ölecek paramýzý çöp ettiler patronlar sizden bahsediyorm
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
...sýz yap bi taban yakýþýr sana....
Ýzmir Demir çeliðin kendini boþ verin sadece iþtiraki olan enerji þirketini CANTE ile kýyaslarsanýz kapasitesi 350 Mw ve CANTE 340 Mw.
CANTE piyasa deðeri yaklaþýk 24 milyar.
Her geçen gün de kömürden elektrik üreten þirketlerin deðeri artýyor. Muhtemelen bu kýþ bunu daha fazla göreceðiz. Bu þirket Demir Çelik þirketinden çok elektrik üretim þirketi bence. Bir de özel liman var. Ayrýca baþka bir Demir Çelik üretimi yapan iþtiraki daha var.
Ýz enerji de o deðerlerde kabul edilse sadece iz enerjinin üzerinden izmdc deðerlesek hisse baþýna 16 lira eder.
Bir yerde bir sorun var ama nerede bilemiyorum. Gizli bir hazine mi yoksa bir hayal mi? Temel analiz yapacak birileri yok mu? Bu konuda bir fikir alsak.
patron, bize hisseyi öyle soktun ki, 48 yaþýndayým mezara kadar veya batarsa satarým baþka þekilde ancak 30 rakamlara gelmeden satmayý düþünmüyorum.nasýl olsa akraba olduk...
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Yer Ýmleri