neyse ana lotlarla yola devam
neyse ana lotlarla yola devam
ytd deli saçmasýdýr
Geçenlerde paylaþtýðým grafiklere baktimda hani volume ile ilgili olana ve açýklamada yapmýþým anlayana!!!
Daha ne ediyim ben hey gidi heyyyyy
Artik banane Kim naparsa yapsin modundayim![]()
Eksik olma Hisseci dostum güncellerim,
Ben Yen'i bir grafik paylasana kadar izlemeye nedersiniz😉
Allah'a hamdolsun
Senin gibi birisine ben borsa yatýrýmcýsý asla diyemem! Sen olsa-olsa bazen hisseleri bazende yatýrýmcýlarý karalamakla þahsiyetinin ne olduðunu ortaya koyan birisi olmalýsýn! Daha öncede ECILC topiðinde hissenin temettü öncesi 3.7x lerde iken sürekli düþeceðini yazan yorumlarýna tepki aldýðýn için ortalýktan kaybolup gitmiþtin...Belki de birileri sana inanýp sattý ve zarara uðradý..Hisse ondan sonra 4.39 lara kadar týrmandý ve anlaþýlýyor ki sen bunlarý hazmedememiþ görünüyorsun.
Bu HÝSSEYE GELÝNCE; benim 2011 yýlýndan beri sürekli kimi zaman az kimi zaman çok olarak sürekli portföyümde bulundurduðum en çok alýp en çok sattýðým hisselerin baþýnda gelir...Ben hisseleri alýp yastýk altýnda saklamam.. Günlük ortalama 250-350 bin liralýk ortalama iþlem hacmimle beraber hareket ederim... O nedenle elimdeki hisselerin oraný kimi zaman azalýr kimi zaman çoðalýr... Ben bu hissedeki alýmlarýmý daha hisse 3.25 lerde iken geçen hafta perþembe günü yazmýþtým...hisse bugün prim yaptý diye yazmadým Gözlerini açýp o güne ait yazdýðým yorumu okuyabilirsin. Bu arada hisse aðýrlýðýmýn ECILC tan YANA OLDUÐUNUDA BELÝRTMELÝYÝM...ZÝRA sen yarýnda o topiðe girip burda ne arýyorsun diye hesap sorabilirsin! Bu hisse topikleri herkesin hakaret etmeden kurallar çerçevesinde yorumlarýný özgürce yazabileceði sosyal bir platformdur. Senin gibilerin topikte kimlerin yorum yazýp yazmayacaðýný belirleme gibi bir haddi olamaz! Sen buraya daha dün geldin 2011 den beri bu hisseyi alýp-satan ve yorum yazan bana yol gösteriyorsun! Sanýrým aklýndan zorun var!
Aslýnda bunlarý bile boþuna yazýyorum... Çünki kendimi hiç bir topik tacizcisine ispat etme görevim olmasa gerek...
Sen en iyisi beni "red" listene ekle ve yazýlarýmý okuma! Mecbur deðilsin.. ANALAYABÝLÝYORMUSUN BÝLEMEM!
Topikte ki bu olumsuzluktan dolayýda diðer forumdaþlarýmdan özür diliyorum![]()
Arkadaslar pasta varmi?
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým hýcbýr sekýlde yatýrým tavsýyesý degýldýr. Tamamen saçmalamadýr.
Yatýrým Tavsiyelerini sadece Yatýrým Danýþmanlýðý Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alýnýz.
Yer Ýmleri