Burkay abi sen nezman alsan düþüyor valla
Papaz sana kafayý takmis diyim bak
Sen satmadan gider mi izliyorum
Sattým dersen alirim
Yoksa ihhhh
Þaka bir yana selam verdik almadýn kýrýldým, canin sagolsun abey
Burkay abi sen nezman alsan düþüyor valla
Papaz sana kafayý takmis diyim bak
Sen satmadan gider mi izliyorum
Sattým dersen alirim
Yoksa ihhhh
Þaka bir yana selam verdik almadýn kýrýldým, canin sagolsun abey
Deðerli paydaþlarým ne kadar kýzsanýz haklýsýnýuz...
Ben de eski göz aðrým deyip aldým ama belli ki bu tahtada yediðim türlü darbelerden sonra hala akýllanmamýþým
Bu türden tahtalar genelde bireysel hareket ettiðinden ve her hisseye girenlerin burnundan getirmeyi adet edindiklerinden para kazanmak çok zorKüçük yatýrýmcýnýn elindeki hisseleri zarar ettirip toplamadan kolay-kolay yukarý sert hareketler yapmýyorlar...
Bu hissede sabýr taþý olmak gerek vesselam....
![]()
Ky nin alinde mal mi kalmýþ![]()
Hiç sanmýyorum
Papaz hepsini fitil yapmýþ
Nezaman gideceði zaten grafik uzerinde belli
Acemi adamlarý sunnet eder Papaz
Maalesef böyle
Benide cok sunnet etti
Sattýðýn anda alirim abey, indikatorumsun!!!
Sevgili kardeþim, selamýn baþým üzerine... Biraz yaþýmýza birazda dalgýnlýðýmýza say...Aleyküm selam diyor sevgilerimi sunuyorum.
Öte yandan diðer söylediklerin þakada olsa gerçeklik payý var tabi...
Bu tahta da oynayanlar sanýrým benden daha yoksul... Adamlar nerdeyse bitlerini yiyecekler..
3.20 ÜZERÝNE ÇIKMADAN DA havalarýný alýrlar.... 3er, 5er satar, satar yine alýrým....
SELAM VE SEVGÝLERÝMLE BOL ÞANSLAR, BOL KAZANÇLAR.![]()
Saygýlar Burkay abi
Latife yaptým bu arada
Sizede bol kazançlar
Vereni þey yaparlar diye bir söz vardýr... Bende gücüm oranýnda þey yapmaya çalýþýyorum.. Yani hisse almaya çalýþýyorum...
116 bin üzerinde bu hisseyi bugün 3 liranýn bile altýna düþürdüler.. Ne demeli böyle tahta oyuncularýna bilmiyorum...
ÝÇÝMÝZDEN GELDÝÐÝNCE SÖYLESEK SUÇ TEÞKÝL EDER!
Ama söyleyene deðil söylettirene bakmalý!!!!!!!!!!!!!![]()
Bilanço, vergi dairesine sunulana göre kötü gelecek ondan mý hala kasmasý acaba diyorum; ama öyle olsa biraz daha yukarý gitmesine izin verir sonra basarlardý herhalde.
Olumlu durumlarý - 9 aylýk bilançoda yaptýðý gibi vergi dairesine sunulan karda da - hisseye ov-uv güveni kýrma ve baský olarak ters teptiriyor. Hareketleriyle "bana güvenme, olumlu haber varsa 6-7% artýya geçer oradaki dirençten dönerim!" modunda.. Hisse zaten toplu durumda, 3 kiþinin kafasýna göre manipülasyon yapma ihtimali yok..
Velhasýl; ya karakter(sizlik)i bu, ya da saðlam gidecek aða olmuþu toplayana kadar baskýya devam diyor.. Hayýrlýsý bakalým..
Gözlemlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri