olmuyor olmuyor![]()
olmuyor olmuyor![]()
Bir Allahýn kulu yazsýn þu kaðýt bir daha 3,60 ý 3-5 sene içinde görebilecek mi acaba.
2 liraya yada 1 liraya düþ ki girmiþken tam girsin.
Kaðýdýn düþmediði gün rahatsýz oluyorum artýk.
Hayattan soðudum...
Bu kaðýdý takip edersen adamý kanser eder. Düþmesi çýkmasýndan öte miskinliði adamý deli ediyor. Ya satacaksýn ya alarm falan kurup takibi býrakacaksýn.
Ýlla hareket edecektir ama ne zaman, nasýl belirsiz.. Ýnþallah tüm portföyün bunda deðildir
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Ýyi dileklerin için teþekkürler Sn. sonli
portföyümün yarýsý bunda
Diðer demir çelik þirketleri gitti
gitmeyen bir bu kaldý, kar açýkladý diye hisseye girdik
geçen sene 9 aylýn bilanço açýklandýðýnda girmiþtim.
Hisseye girdikten sonra tüm talihsizlikleri yaþadým.
Kaðýt bist 100 den çýkarýldý.
3 tane ********in hissede manipülasyon yaptýðý ortaya çýktý.
6.34 den Kareli ve 7,62 den Sasayý satarak bu kaðýdý almýþtým.
ben sattýktan sonra diðer kaðýtlar iyi derecede prim yaptý.
Onlarýn üzüntüsünü hala yaþýyorum.
Bu durumu kabullenemediðim için agresifleþiyorum.
karel þu an 8,47
sasa þu an 14,91
Ne yapalým kýsmet deðilmiþ.
Arkadaþlar bir tane olumlu haber paylaþacaðým.
Acaba bu haber hisseyi hareketlendirir mi?
23 Mart 2018 - 09:01 Borsa Gündem kaynak
Ýzmir Demir Çelik (IZMDC, Nötr): Ýzmir/Aliaða Sýnýrlarý Ýçerisinde Ýzmir Demir Çelik Sanayi A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan çelikhane kapasite artýþý (1.560.000 Ton/Yýl'dan 3.260.000 Ton/Yýl'a) projesi ile ilgili 12/04/2018 tarihinde ÝDK Toplantýsý gerçekleþtirileceði bildirildi.
Ýzmir Demir Çelik (IZMDC, Nötr): Ýzmir/Aliaða Sýnýrlarý Ýçerisinde Ýzmir Demir Çelik Sanayi A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan çelikhane kapasite artýþý (1.560.000 Ton/Yýl'dan 3.260.000 Ton/Yýl'a) projesi ile ilgili 12/04/2018 tarihinde ÝDK Toplantýsý gerçekleþtirileceði bildirildi.
çelikhane kapasite artýþý 1 kattan daha fazla.
Kapasite artýþý sonucunda üretim artacaðý için þirketin karýda artacaktýr.
Nihayetinde önümüzdeki bilançolara bu durum karlýlýk olarak yansýyacaktýr diye düþünüyorum.
Hakkýmýzda hayýrlýsý.
Kapasite artýracak kadar satýþ yapýyor demek ki... Güzelllll. Spek oðlaný kendi haline býrakýn oyalansýn dursun. Bir kriz olsun, neden satmýyor bu millet diye yalvarýr bir hali var. Bakalým hep aþaðý aþaðý giderek kazanabiliyor mu imiþ? Bakalým daha ne kadar tolere edecek. 15 gün daha sabredebilecek misin spek oðlan
Son düzenleme : kuserali61; 24-03-2018 saat: 12:29.
Burasý karýþacak VAZÝYET ALIN
Ikýnmaya devam. Gün boyunca hiç iþlem görmediði 2,84 den günü bitirdi. Karanlýk odalar saðolsun![]()
Yer Ýmleri