Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
11.02.2021
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
11.02.2021 tarihinde yapmýþ olduðumuz özel durum açýklamamýzda Ýzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Þ.'nin halka arzýna iliþkin çalýþmalarýn devam etmekte olduðu, henüz baðlayýcý karar alýnmamasýna karþýn, çalýþmalarýn hýzlandýrýlmasý adýna Ýzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Þ.'nin,Türkiye Sýnai Kalkýnma Bankasý (TSKB) ile "Halka Arz Aracýlýk ve Danýþmanlýk Hizmetleri Verilmesine Ýliþkin Yetkilendirme Sözleþmesi" imzaladýðý belirtilmiþti.
Ýzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Þ. Yönetim Kurulu'nun 25.06.2021 tarihli toplantýsýnda; danýþman aracý kurum olan Türkiye Sýnai Kalkýnma Bankasý (TSKB)'nýn deðerlendirmesi de dikkate alýnarak, Ýzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Þ. finansal tablolarý ve güncellenen mevzuat çerçevesinde yapýlan deðerlendirmeler ile halka arza iliþkin mevcut piyasa koþullarý göz önüne alýndýðýnda Ýzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Þ.'nin halka arzý için gerekli þartlarýn oluþmadýðýna ve bu sebeple söz konusu halka arz'dan þartlarýn daha uygun olduðu bir dönemde yapýlmak üzere þu an için vazgeçilmesine karar verilmiþtir.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri