Pasta paylaþabilecek biri yok mu ?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Pasta paylaþabilecek biri yok mu ?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
arkadaþlar ben ana parayý çektim uzun zamandýr sadece borsadan olan kazandýðýmla oynuyorum,buda yüzbinli deðerler ben bile yeni bir þirket olan kok grubuna bozuluyorsam bu hisseden zarar edenleri tahmin edemiyorum.sayýn inan kýraç bey ve koç grubu bana sempetik gelirdi ve haksýzlýk yapýldýðýný sanýrdým.bu oyunlar varsa koç ve kýraçta demekki herþeyi hakediyorlar,bizimde küçük yatýrýmcý olarak tarafýmýzý seçmeliyiz bu grubun hisselerine güvenmemliyiz bizim güvenimizi kaybederlerse yani çoðunluðun bence hiçbir þanslarý olmaz...
kaðýt 2 lira üstünde iken hedef 1.3* hatta 1.1* lar demiþtim ama Erol Taþ gibi taþladýlar, dalga geçtiler. Þu hale bakýn ki þimdi 1.1* fiyatý bu hafta görebilir. Herhalde bu saatten sonra Yerli yatýrýmcý kolay kolay borsaya girmez. Her defasýnda elinde ne var ne yok kaybediyor. Ocaklar sönüyor.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
öngörülebilirlik güzel bir þeyde, sadece buraya gelecek deyip gelince de bknz. demek bana çok akýllýca gelmiyor. Gerekçelenirse anlayabilirim sanýyorum,
teþekkür ederim.
Hakkýný yememek lazým..senin yazýna denk gelip 2 küsur dan almamýþtým...
Þimdi 1600lerden maliyetlendim..devam ediyoruz bakalým..ama niyeyse hiç güvenmiyorum bu hisseye
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hurriyette Emre ozpeynirci herþeyi açýk seçik yazmýþ karsanýn yerli otomobil de neden olmadýðýný vs okumanýzý tavsiye ederim
Yer Ýmleri