Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Ne alakasý var.Hayatýnýzda kaç kez GK gördünüz.Kaç kez bir þirketle ilgili SPk ya þikayet dilekçesi verdiniz?Kaç kez bir þirketin yatýrýmcý iliþkilerini arayýp yanlýþlarýný söylediniz ve kaç kez haklý çýktýnýz.
Ky uyanýk olacak.Ben artýk sosyal medyada bir adamý 200 k olarak takip edip medet umanlara meram anlatmaktan býktým.Çünkü zamanýnda çok anlattým.Nato kafa nato mermer deðiþmiyor.Ky kendini koruyacak korumasýný bilecek bilmiyorsa öðrenecek.Bunu yapmýyorsa sonrasýnda aðlamayacak.
En baþta SPK kanunu deðiþmeli sonra fon ve portföy yönetmelikleri deðiþmeli.Bunlar olana kadar benden tavsiye herkes kendisini korumalý.
Benim GK görme, spk ya þikayet dilekçesi yazma yada yatýrýmcý þirketleri arayýp yanlýþlarýný düzeltme gibi bir eylemimi, SORGULAMA hakkýnýz ve lüksünüz yok.. eðer bunu yaparsanýz size cevabým basit olur..
Size ne ..
Devletin yönetimin birimlerinin, denetleme, kontrol etme, yolsuzluklarý önleme, koruma gibi tüm görevlerini yerinde ve yeterli görüyor ve bunun arkasýnda duruyorsanýz, ayrýca kendini asýl olarak gören, hak ve özgürlüklerini bilen, soran, sorgulayan bir toplumdaki bireylerin daha çok olmasý halinde bu sorunlarýn daha kolay çözüleceðini DÜÞÜNCEME KATILMIYORSANIZ size cevabým gene basit olur..
Bana ne ..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri