04,09..alo birki..
ses soluk kesilmiþ..yok mu güzel haberler..
ytd.ytd.
04,09..alo birki..
ses soluk kesilmiþ..yok mu güzel haberler..
ytd.ytd.
Ak ve Ýþ alýmda, 2.95 ve üzeri kapanýþta ýsrarcýyým, olursa güzel olur. Aþaðýda 2.82 fibo içinde bir miktar nakitle tetikteyim. Bakalým spek ne yapacak...
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Ne alakasý var.Hayatýnýzda kaç kez GK gördünüz.Kaç kez bir þirketle ilgili SPk ya þikayet dilekçesi verdiniz?Kaç kez bir þirketin yatýrýmcý iliþkilerini arayýp yanlýþlarýný söylediniz ve kaç kez haklý çýktýnýz.
Ky uyanýk olacak.Ben artýk sosyal medyada bir adamý 200 k olarak takip edip medet umanlara meram anlatmaktan býktým.Çünkü zamanýnda çok anlattým.Nato kafa nato mermer deðiþmiyor.Ky kendini koruyacak korumasýný bilecek bilmiyorsa öðrenecek.Bunu yapmýyorsa sonrasýnda aðlamayacak.
En baþta SPK kanunu deðiþmeli sonra fon ve portföy yönetmelikleri deðiþmeli.Bunlar olana kadar benden tavsiye herkes kendisini korumalý.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
http://www.bursadabugun.com/yazarlar...yor-27635.html
Eski bir yazý ama olsun. Önemli bilgiler var. makul olan bu sayýda aracýn yapýmý için birden fazla firmaya bölüþtürmek. Karsan ABD'li ortaðý ile Jest modelini ortak üretme konusunda anlaþmýþ zaten. ( https://morganolsonbus.com/ )Bu da potansiyel döviz getirisi demek. Artýk arabalar da araba fabrikalarý da ucuz olmayacak. Karsan temelini düzeltiyor. (Ama yavaþ yavaþ görünümü veriyor). Ýhalede bir kýsmýný alma þansý her vardý ve var. Ýþleri yolunda artýk. Bu çalkalama iþini býrakmalý patron/spek. Ytd.
Çalkalama iþini nasýl býraksýn.Ekmek teknesi.Lafa gelince bu topiclerde özgürlükçü muhalif herþeyi eleþtiren arkadaþlar var.Yaw bu adamlarýn hiç biri bilmem kaçýncý kere bedelli yapýlýp yatýrýmcýnýn iliðini sömüren Ýnan amcalarý hakkýnda tek kelime etmezler.Ne hikmetse bir patron var mesela bir hissede bir senede yatýrýmcýnýn parasý hemde borsa yükselirken dolar bazýnda 3 te birine inmiþ orada patron aleyhine tek kelime etmezler.Var ya o hisse eðer mevcut siyasi iktidarla en ufak alakasý olan bir hisse olsa topiðinde destansý yazýlar olurdu.Ben kimse eleþtirilmez demiyorum ama yaw adalet hak hukuk peþindeyim diyorsan herkesi eþit eleþtireceksin.Yürüdüðün çizgi düz olacak.
Benden size tavsiye bu topiclerde özellikle siyasi tek yöne yazý yazanlardan uzak durun.
Bunu niye yazdým yine baþladý topiclerin çoðunda saçmalamalar.Yaw gidin 8,5 liradan dolar tl alýn ben borsamýzda öyle fiyatlara iþlem gören öyle varlýklar var ki bana kimse dolar-tl aldýramaz 8,5 tan.Almam alana da mani olmam.Neden bunu anlamak bu kadar zor.
Benim hiç kimse ile göbek baðým yok yanlýþ yapaný kim olursa eleþtiririm eðer aklým eriyorsa.Ama bu iþi yaparken objektif olmayý baþaramazsanýz iþiniz zordur.Bunu bilir bunu söylerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Benim GK görme, spk ya þikayet dilekçesi yazma yada yatýrýmcý þirketleri arayýp yanlýþlarýný düzeltme gibi bir eylemimi, SORGULAMA hakkýnýz ve lüksünüz yok.. eðer bunu yaparsanýz size cevabým basit olur..
Size ne ..
Devletin yönetimin birimlerinin, denetleme, kontrol etme, yolsuzluklarý önleme, koruma gibi tüm görevlerini yerinde ve yeterli görüyor ve bunun arkasýnda duruyorsanýz, ayrýca kendini asýl olarak gören, hak ve özgürlüklerini bilen, soran, sorgulayan bir toplumdaki bireylerin daha çok olmasý halinde bu sorunlarýn daha kolay çözüleceðini DÜÞÜNCEME KATILMIYORSANIZ size cevabým gene basit olur..
Bana ne ..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri