-
Paraşütü açın
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
drheart
Şemsiye açıldı yine
(
-
-

Originally Posted by
Kompresör
Şemsiye açıldı yine

(
1 günde teknik meknik bozdu ****ler.
-
kırk yılın başı hisseyi tutayım dedim ele verdiler. Başka zaman olsa %2 görünce satardim. Yapacağın arabanın mk
-
denetimsiz borsada bu tarz hisselere dadanan asalaklar kazanir sadece islem hacmi rekor kiracak nerdeyse dun direnci kirmis aksam olumlu haber gelmis kodugumun uc kurusluk sirketleri gidio bu eksi yuzde 2 eksi kapâtiyo bakamiyorum yine acikcilara ekmek yedirdiler her zaman oldugu gibi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu hisseye yeni arkadaşlar girmiş bayağı sizlere Karsan banka hoşgeldiniz diyorum bu hisse en iyi ortamda 5 kuruş çıkıyor ertesi gün 10 kuruş düşüyor bunu buradaki arkadas larin hepsi tecrübe etti mesela akşam yeni iş ilişkisi bilanço veya ona benzer bir haber geliyor bilmeyen arkadaşlar 2-3 tavan 5-6 lira fiyatlardan bahsediyorlar hemen bilenlerse sallamiyor cunku hisse hiç cikmiyor
-

Originally Posted by
arusa06
Bu hisseye yeni arkadaşlar girmiş bayağı sizlere Karsan banka hoşgeldiniz diyorum bu hisse en iyi ortamda 5 kuruş çıkıyor ertesi gün 10 kuruş düşüyor bunu buradaki arkadas larin hepsi tecrübe etti mesela akşam yeni iş ilişkisi bilanço veya ona benzer bir haber geliyor bilmeyen arkadaşlar 2-3 tavan 5-6 lira fiyatlardan bahsediyorlar hemen bilenlerse sallamiyor cunku hisse hiç cikmiyor
Yok yaw ne mal hisse olduğunu hemen belli ediyor. 2 gün takip etmek yeterli
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri