Kok ulasim sirketi karsan istiraki degilmis o nedenle olumsuz bir durum var anladigim
Yt.tav.dg
Kok ulasim sirketi karsan istiraki degilmis o nedenle olumsuz bir durum var anladigim
Yt.tav.dg
Ýnan Kýraç - YÖNETÝM KURULU BAÞKANI
Ýnan Kýraç, kariyerine 1961 senesinde Koç Grubu'na baðlý Ormak A.Þ.'de satýþ memuru olarak baþladý. 1966 yýlýnda Fiat kamyonlarýnýn ve midibüslerinin imalatçýsý olan Otoyol'un genel müdürlüðüne atandý. 1970 yýlýnda Türkiye'de üretilen Fiat marka otomobillerin pazarlama ve daðýtým þirketi Tofaþ Oto Ticaret A.Þ.'nin genel müdürü oldu. Önce Koç Holding'in Tofaþ'tan sorumlu baþkan yardýmcýlýðýna, daha sonra Koç Holding A.Þ. otomotiv grubu baþkanlýðýna atandý. 1998 tarihinde emekliye ayrýlýncaya kadar Koç Holding A.Þ. yürütme kurulu baþkaný (CEO) olarak hizmet veren Kýraç, Türk otomotiv sanayinin geliþiminin her anýna tanýklýk etmiþ, her ayrýntýsýna profesyonel yönetici olarak emek vermiþ ve birçok dev fabrikaya imzasýný atmýþtýr.
Ýnan Kýraç, Kýraça Holding A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Karland Otomotiv Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Kök Ziraat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Heksagon Mühendislik ve Tasarým A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Sirena Marine Denizcilik Sanayi ve Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Kök Finansal Yatýrýmlar A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Kök Enerji Yatýrýmlarý A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Sirmar Denizcilik Sanayi ve Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Silco S.A. Yönetim Kurulu Üyeliði, Karsan Otomotiv Sanayi Mamulleri Pazarlama A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Suna ve Ýnan Kýraç Vakfý Kültür ve Sanat Ýþletmesi Yönetim Kurulu Baþkan Vekilliði, Galatasaray Eðitim Vakfý Yönetim Kurulu Baþkanlýðý ve Mütevelli Kurulu Üyeliði, Adabey Turizm Sanayi ve Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Vaniköy Gayrimenkul Yatýrým A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Vaniköy Gayrimenkul Yatýrým ve Danýþmanlýk A.Þ. Müdürler Kurulu Baþkanlýðý, Kepi Turizm Danýþmanlýk Gayrimenkul Yatýrýmlarý ve Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý ve Kepi Gayrimenkul Danýþmanlýk ve Ticaret Ltd Þti Müdürler Kurulu Baþkanlýðý gibi görevleri de yürütmektedir.YTD
2018/3 faaliyet raporunda ýþtirakleri arasýnda kök... diye bir þirket yok.Ltf.biri izah etsin.Gene kumpasa mý geldik yoksa...
"... ilgili Þirkete %19 oranýnda pay sahibi kurucu ortak olarak, Þirketimiz Yönetim Kurulu Baþkaný Sayýn Ýnan Kýraç'ýn %100'üne sahip olduðu, Kök Ulaþým Taþýmacýlýk A.Þ. iþtirak etmiþtir...." bu açýklamaya güncelleme gelmezse; size(bizi kastederek) geçmiþ olsun, yönetim kurulu baþkanýmýzý tebrik ederiz demediði kalmýþ. Ortak %100 inan kýraç demiþ açýkça.. Vestel ile kýyaslama yapan arkadaþlar, Zorlu açýklamada;
" 2 Kasým 2017 tarihli açýklamamýza iliþkin olarak, Zorlu Holding AÞ'nin tarafý olduðu Ortak Giriþim Grubu kapsamýnda yürütülen çalýþmalar neticesinde,Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AÞ'nin Türkiye'nin Otomobili Projesi'nde temel olarak elektrikli binek otomobil üretmek ve bunu destekleyici faaliyetleri yürütmek amacýyla kurulmasý planlanan "Türkiye'nin Otomobili Giriþim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Þ."ne %19 oranýnda pay ile kurucu ortak olarak iþtirak etmesine karar verilmiþtir. Bu kapsamda, 31.05.2018 tarihinde Pay Sahipleri Sözleþmesi ve Esas Sözleþme imzalanmýþtýr. Gerekli prosedürleri takiben þirket kuruluþu tamamlanacaktýr." diyerek Vestel in iþin içinde olduðunu beyan etmiþ.
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Anlaþýlan Yerli oto da üretim kýsmýnda Karsan bandý kullanýlacak..
Direk deðil dolaylý yoldan Karsan etkilenir..
Bir Turkcell bir Vestel deðil ama Karsan dan gerekli ar ge ve deneyim alýnacak...
yanikan ben konu da tecrübeliyim..ama Karsan ý buna bulaþtýrmam ama yeri geldi mi kullanýrým demiþ...
Ben bunu anladým tüm yorumlardan ve kap geçmiþ açýklamalarý dahil...
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiþ olsun hepimize ben biliyordum Karsan buna dahil olmayacaðýný
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahkemeye basvursak çözülmez mi 5 babayiðit acýklandýgýnda kýraca holdýng denildi. Ýnan kýraç denilmedi ki
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderilen kap haberine bakar misiniż?2 kasým 2018 tarihli yazmýþ.YTD
Yer Ýmleri