Allah korumuþ beni.. geçen gün maliyetimden satýp çýkmýþtým. Þimdi geçirmiþlerdi 10k zararý.. kalanlara Allah kolaylýk versin. [emoji849]
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah korumuþ beni.. geçen gün maliyetimden satýp çýkmýþtým. Þimdi geçirmiþlerdi 10k zararý.. kalanlara Allah kolaylýk versin. [emoji849]
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumu cenaze evine cevirmeye cabalayanlar arttikca malum safak yakindir.
1.50 ile aranýzdayým
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede hikaye bitmez, ben 2006 dan beri bu hisseyi alýp satarým ve hiç zarar etmediðim gibi %75 den az kar da etmedim. Genelde hareketlerini bedelliden sonra yapar. Bedelliye katýlýp maliyet düþüren ve peþindeki hareketi yakalayan karý cebine koyar. Diðer zamanlarda alçak uçuþu sever...
1.75 ile operasyon bitti, þimdi gelene geçene daðýtýyorlar. Kim bilir kaç sene daha süründürürler. Bunlar asla doymaz. Geçmiþ olsun.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kesinlikle Yatýrým Al Sat Tut Tavsiyesi deðildir.
Yýllardýr borsada farklý farklý sektörlerdeki kaðýtlarý aldým sattým, ayný þekilde bu sitede takipçi oldum, yazdým.
Her forumda samimi bilgi paylaþan, samimi fikriyle düþüþ yada yükseliþ öngörüsünde bulunanlarý gördüm
Bi de yatýrýmcýyý alým yada satým yönünde manipüle etmeye çalýþan çok kiþi de gördüm
Bu tipler rumuz arkasýna sýðýnarak, kimliðinin bilinmemesinden de istifade ederek çok sayýda küçük yatýrýmcýyý maðdur ettiler
Çok gördüm
Þimdi bu hisse yakýn zamanda 1 liradan gelmiþ 1,75 den dönmüþ
Düþerse þaþýrýrmýyým?
Hayýr
Ama 2 yol önce de 2,5 larý görmüþ
Yýllardýr bu fiyatlarda
Bu gün için karsan bu fiyatlarý haketmiyor
3 ay içinde çok önemli bir ihalede önemli bir þansa sahip
Bu ihtimal bile kaðýdý yukarý çekmeye yeter
Ama sürünüyor
Son kertede bu kaðýt düþecek 2 yýla kadar kendine gelemez demek doðru bir yaklaþým deðil
Yer Ýmleri