O kadar çok sosyal sorumluluk projesi yürütürlerken kendilerine güvenip kendi çaplarýnda büyük yatýrým yapan bizim gibi küçük yatýrýmcýlarý maðdur etmelerini insanýn aklý almýyor. Yani þirketini halka arz edip dolaþýmdaki hisseleri takip etmediðini düþünmek mantýklý gelmiyor. Erdemli bir insan olarak geçip gitmek ise asýl amacýmýz bu dünyadan. Siz yapmasanýz bile sizin þirketiniz üzerinden insanlarýn daha fazla dolandirilmasina izin vermeyin. Kaðýt sizin. Sahip çýkýn. Siz çýkamazsýnýz bu ülkede hiç kimse hiç bir þeyine sahip çýkamaz.
Yýllar önce sitem dolu bir mail attým fabrikaya. Sonra biri dalga geçiyor sandým bir bayan arayýp Karsan genel müdür yardýmcýsý sizinle görüþmek istiyor dedi. 10 dakikadan uzun benimle konuþtu ve tüm sorularýmý içtenlikle cevapladý. Ben bu insanlarýn kötü niyetli olmadýðýna eminim. Az bir miktarla bekleyecektim ama bugün kapanýþa doðru yüklendim yine baya. Ders almýyorum hiç.
Bak Kýraç efendi 70 yaþýnda adamsýn en az...
Yýllardýr yatýrýmcý periþan diðer otofomobil firmalarý uçtular onlar temettü verdi yatýrýmcýsýna siz ise bedelli ile bizden para istediniz SÝZÝN UTANMANIZ YOK MU..
Vicdansýz olmayýn bu KADAR...
Akýllý olun azcýk...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Kafama takýlan birsey var. Sirketi ucuracak boyle bir ihaleyi alacak durumdaysa karsan, takaslarda neden yabancý alýmý yok?
Þuan borsamýzda gerçek yabancýlar yok ( yaklaþýl bir yýldýr) olanlarda býyýklý ...geçen aylarda býyýklýlar citi üzerinden 30 milyon aldý fakat sonra bir an da takasta kayboldular nasý olduysa ,hakeza bgc nin alýmlarýda bir anda hokus pokus oldu nasý olduysa ...yani takaslar anlamsýz artýk ...ihale teklifine son 5 gün kalmasý hasebiyle bu hafta çok dalgalý ve ateþli olacak tahta ...ihaleyi alýrsa zaten zenginiz ,alamazsa da kol keser iþimize bakarýz ...ama hiç bu kadar yaklaþmamýþtýk bence ...bol kazanç
Yer Ýmleri