Ayrýl gel Karsannnnn...
Ayrýl gel Karsannnnn...
Yükselecek diye bekleyeni çok olan tahta gitmez.. Genel borsa kuralý... 2.94 trendin altýnda ilk kapanýþ, izliyoruz... bugüne dair en güzel haber yaklaþýk 1.1 m lot para giriþi..
son dakýkalarda toparlanma gelmemesý senetlerýn çoðunun tabana yakýn kapanmasý pekte hoþ olmadý.. kartn forumuna gönderdiðim ilk grafikte salý eksý açsa bile artý kapatabilme olasýlýðýndan bahsedip ilk grafiði göndermiþtim..
son 1 saat ise hiç iç acýcý gelmedi..senetlerýn bir çoðu taban veya tabana yakýn kapadý.. bu nedenle daha dikkatli olmakta yarar var..1139.14 altýnda mevcut trend sorgulanýr (stop) 1159.60 üzeri güvenli bölge iyi çalýþmalar..
geldýk dükkan açtýk, zarar yazdýk.. kýsmet..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Herkes iþine gücüne baksýn, beðenmiyorsanýz okumayýn iletileri. Teknik hiçbir zaman bozulmaz sözüne cevap mý vereyim þimdi? Görüþünüze saygý duyarým ve iþime bakarým siz de iþinize bakýn. Ýyi akþamlar..
Bilgisiz olduðu gibi ayný zamanda küstah
Bilginiz varsa paylaþýn , kimse kimseyle polemiðe girmesin. Para kaybetmek zorunuza gidiyorsa borsada iþiniz yok. Sizinle burada akademik seviyede temel ve teknik konuþacak olsam zaten birþey anlamazsýnýz. Þurada iki geyik çevirelim dedik onu da bozdunuz. Hedefime gelene kadar sesim çýkmaz artýk, anlamlý anlamlý konuþun birbirinizle. Haydi eyvallah...
Ben bunda bir art niyet görmedim
Yer Ýmleri