Müritlik tamda sizin durduðunuz yerde hocam.Baþka yerde aramanýza hacet yok. Siz de biliyorsunuz. Ama özünde ne isen, ne söylüyorsan karþý tarafa o olmakla yaftala. Sizin en iyi becerdiði yanýlgýsýna düþtüðünüz þey. Üzerinize geçirdiðiniz yeni üslup imajýnýza beðendim.
Ümit ediyorum hep böyle kalýr. Burada çakma ile idare edicen artýk.
Ruhunu satan adam.![]()
Ben bir ima için yazmadým o yazýyý.Bir espri yaptým.Bir bakýn bakalým geçmiþe ben burada ilk kez ne zaman yazmýþým ya da üstadýnýz sow yapmýþ bir hissede ben orada ne zaman 2 kelime etmiþim iyi bakýn.
Ve çok ciddiyim burada henüz laftan baþka icraatýný göremedik tartýþma çýkarmaktan önce bir icraatýný görseydik.Benle ilgili yeni hiçbir þey yok hep aynýydým deðiþmeye de niyetim yok.Acaba birisi ile karýþtýrýyor olabilirmisiniz?
Deðil burada özel hayatýmda dahil ben kimse ile beraber hareket etmem bu iþte hep tektim tek olacaðým.Buradan baþka da yazdýðým sosyal mecraa yok.O yüzden bazý dediklerinizi ne anladým ne de üzerime alýndým.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Dünyada selamet ,ahirette saadet duasýyla..
Kandilimiz mübarek olsun dostlar .[emoji846]
Neydi CUMHURIYET [emoji6]
ÖZGÜRLÜKTÜ.
KULA KULLUK ETMEYEN
RUHUNU DEÐERLERINI SATMAYAN TÜM
ÖZGÜR INSANLARIN 29 EKIM CUMHURiYET[emoji324] BAYRAMI KUTLU OLSUN .
RUHUN ÞAD OLSUN ATAM .
Bu da benim þarkým[emoji846]
https://youtu.be/XKfSDe04BFo
Kutlamanýn zor olduðu, cumhuriyet kurucu deðerlerinin içinin boþaltýldýðý tarihsel bir dönemden geçsek de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý, her þeye raðmen kutlu olsun.
Kendini anlatan deðil, tarihin anlattýðý büyük ÖNDER Mustafa Kemal Atatürk, önünde saygýyla eðiliyorum.
Bu sevimsiz polemiði sürdürme gibi bir niyetim yoktu. Fakat verilen cevaptan dolayý birkaç kelam söz etmemek de bazý parçalar boþlukta kalacak.
Baþlamadan kýsa not olarak þunu belirteyim. Bir hissede sadece yükselirken kazanç elde edilmez. Düþerken de iyi para kazanýlabilir.
LunarSoul Bey, liberallerin pek sevdiði benim itici bulduðum Show(metinde kullandýðýnýz anlam çerçevesinde) ve benzeri kelimelerinden uzak durarak birlikte hafýzamýzý tazeleyelim mi?
Zannedersem Ocak ayýnýn ilk yarýsý, Tüpraþ 122 lira. Bu sýrada Haldun bey tarafýndan foruma kýsa bir açýklamayla birlikte, kaðýdýn hedef fiyatý 65 lira olarak öngörülen analizin bir parçasý grafik düþer. Doðru mu?
Grafik foruma düþer düþmez hakaretler, galiz küfürler havada uçuþuyor. Özellikle 50 yaþ üzerinde olduklarýný tahmin ettiðim orta yaþ grubu temel ve teknik olarak olamaz diyerekten koro oluþturdu mu? Siz de bu koroya hakaret çerçevesi dýþýnda Elliott üzerinden bu olamazcý koroya katýldýnýz mý? Ýþi o kadar ileri götürdünüz ki, dünya da dahi elliottisyenin olmadýðýný söylediniz. Eminim þunda hemfikiriz. Bir þeyi eleþtirebilmek için en azýndan azami o konu hakkýnda bilgi sahibi olmalýsýnýz. Dolayýsýyla samimi olarak sizin iyi bir teknik analiz altyapýsýna sahip olduðunuzu düþünüyorum.
Mart ayý içerisinde Tüpraþ 65 kusur fiyatýna görerekten yukarý hareketine baþladýktan sonra yanlýþ hatýrlamýyorsam 87, 91 gibi bir fiyat aralýðý verdi. Hisse 96 lira gördü. Zannederim 86 ya da 87 gibi bir fiyata sattýðýný yazmýþtý.
Haldun Bey, asýl haberi þimdi veriyordu. Foruma ikinci bir tam grafik koyaraktan analiz yorumuyla birlikte tüpraþýn 2021 yýl sonu itibarýyla 36, 40 lira hedef fiyatý koydu. Tepki yine ocak ayýndaki gibi. Bu kez yeni eklenen bir argüman da Türkiye mi batýyor ahvalindeydi. Siz de bu koronun içinde yerinizi aldýnýz? Doðru mu?
Birkaç kiþi de ayný görüþü paylaþýnca o günden sonra hissenin yukarý yönde en küçük kýpýrdanýþýnda ruh çaðýrýr gibi 40 çýlar nerde diye çaðýrmak gelenek hale gelmiþtir.
Tüpraþ 96 fiyatýndan sonra kaldýðý yerden düþmeye baþladý. Çok uzadý araya atlayarak sona geleyim. Tüpraþ Aðustos ayýnda tekrar dip fiyatýna yöneldiðinde Haldun bey 73 fiyatýný vermiþti. Bir süre sonrada forum paydaþlarýnca10 dolar destek muhabbeti yürüdü zaten. Yukarý yönlü tekrar hareket baþladýðýnda hatýrladýðým kadarýyla 87 liradan sattýðýný belirtti. Akabinde de tekrar alým için ekim, kasým ayýna bekleyeceðini belirtti. Hissede 96 liradan döndü.
Sizin tavsiyeniz üzere iyi baktým ve hisse net tarafýndan silinen ona yapýlan hakaretler dýþýnda hepsi forum arþivlerinde duruyor. Buradan þöyle bir sonuç da çýkmasýn, baþtan itibaren hatalý yanlýþ analiz, öngörüde de bulunabilirdi. Bundan doðal ne olabilir ki, kendini bilen insan için.
Yalnýz 10 aylýk süreçte sizinle ilgili dikkatimi çeken, borsada para kazanmanýn zorluðundan, meþakkatten, robottan, tecrüben, bu iþi ne kar iyi bildiðinizden, yeri geldiðinde doðru ya da hatalý forumda yayýnlanan grafikleri eleþtiriyorsunuz. Hepsine amenna, Fakat teknik analiz konusunda altyapýsý saðlam biri olarak sizin bir tek teknik analizinizi görmedim. Eðer varsa ben görmediysem benim eksikliðim der, sizden seve seve özür dilemesini de bilirim.
Sizden bir ricam olacak, hazýr yeri gelmiþken geyik muhabbetinin (ifade bana ait deðildir) yapýldýðý, Haldun beyin laftan baþka icraatýný göremediðimiz bir ortamda Karsan a ait analiz grafik koyarmý sýnýz? Biz de hem bilginizden istifade etmiþ hem de deðerlendirmiþ oluruz.
Bunu yapabilir misiniz? Þimdiden teþekkür ederim.
Bir satýr da Bülent bey için söylemek isterim. Bülent bey, ben olsam karsan grafiðini deðil, referans olarak gösterdiðiniz analiz grafiði geri çekerdim.
. Her ne yanýt verilirse verilsin kendi adýma bu polemiði burada sonlandýrýyorum.
Ýyi de anlamadýðýnýz beni o TÜPRÞ çýlar ile ayný kefeye nasýl koyduðunuz?Bana ne TÜPrÞ ta olup bitenlerden ben bu kýsmýný anlayamadým?Burada laftan baþka icraatýný görmedik.Sizin kavrayamadýðýnýz karþýnýzdakinin kalibresi.Ha çok merak ediyorsanýz doas 800 ün sayfayý okuyun belki biraz fikir edinirsiniz.tartýþan kim zaten? neden tartýþayým?
Haldun beye selam madem o kadar baþarýlý ben buradada ondan analizler görmek isterim.Ben memnun olurum.Arkadaþ 1 espriden nasýl buralara geldiniz maþallah kompozisyon ödevi gibi yazmýþsýnýz.Benim bu kadar kafa yoracak zamaným yok kusurabakmayýn.Haldun Bey'e selam iþe devam....
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri