He he seni hiç tanýmamýþým.Batý da 1,5-1,6 larda yazdýklarýný da kopyalayýverde alem hem analiz hem analist görsün.....
He he seni hiç tanýmamýþým.Batý da 1,5-1,6 larda yazdýklarýný da kopyalayýverde alem hem analiz hem analist görsün.....
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Karsan, otonom Atak Electric modelinin ardýndan bu kez de minibüs modeli Jest’i “akýllý” yapacak-Milliyet
Karsan, otonom Atak Electric modelinin ardýndan bu kez de minibüs* modeli Jest’i “akýllý” yapacak. Þirketin CEO’su Okan Baþ, bundan böyle* çýkaracaklarý her modelin “otonoma uyarlanabilir” olacaðýný belirttiMilliyet gazetesinden Levent Köprülü'nün haberine göre, son dönemde* birbiri ardýna yeni modeller çýkaran ve elektrikli araçlara önem veren Karsan, hem elektrikli hem de otonom yani “sürücüsüz” gidebilen* araçlarýnýn sayýsýný artýrmaya, böylelikle bu özelliðe sahip araçlarda* iddialý olmaya hazýrlanýyor. Bundan böyle Karsan’ýn çýkaracaðý her* model, “otonom sürüþe uyarlanabilir” olacak.Haberin tamamý için:https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...inibus-6559628
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/951685
Güzel haberler gelmeye devam ediyor...
Son düzenleme : ÝSMÝRA; 26-07-2021 saat: 10:56.
karsan da ilginç alýmlar var.
ben bugün biraz daha alým yaptým.
buralar riskili ama.. tahta insaný sürüklüyor.
sanki olumlu bir haber gelecekmiþ gibi alýyorlar.
aðustos ilk hafta saðlam bir hareket gelirse.
sürpriz olmaz...
tahtanýn hareketi en az 4.60 larýn üstünü gösteriyor..
bakalým çorba ýsmarlayacak mý..
taþýyan arkadaþlara bol kazançlar..
Renault Grubu'nun endüstriyel ayak izini optimize etme stratejisi kapsamýnda Oyak Renault, Türkiye'nin çok markalý araç üreticisi konumunda yer alan Karsan ile 2022'nin sonundan itibaren geçerli olmak üzere mevcut Megane Sedan üretimi için 5 yýllýk bir anlaþma imzaladý.
Bu proje ile mevcut Megane Sedan üretiminin Karsan'a devredilerek Oyak
Renault fabrikasýnýn kapasitesinde yeni nesil araçlara yer açýlmasý ve üç vardiya þeklinde yoðun çalýþma düzeninin sürdürülmesi amaçlanýyor.
Aracýn üretimi ve montajýndan Karsan sorumlu olurken, Oyak Renault kaporta parçalarýnýn üretim faaliyetine devam edecek. Ayný zamanda
Oyak Renault, üretimi tamamlanmýþ araçlarýn kalitesinden ve parça tedarikçileri ile iliþkilerden sorumlu olmaya devam edecek.
Ýþ birliði kapsamýnda, Megane Sedan'ýn üretiminin 5 yýl boyunca Karsan tarafýndan gerçekleþtirilmesi öngörülürken aracýn mevcut satýþ aðý ise bugüne kadar olduðu þekliyle devam ettirilecek.
Projeyle, yýllýk 55.000 adetlik üretim hacmi oluþturulmasý bekleniyor.
Ýþ birliði anlaþmasý hakkýnda deðerlendirmede bulunan Oyak Renault
Genel Müdürü Dr. Antoine Aoun þunlarý söyledi: "Oyak Renault olarak, alanýnda köklü bir bilgi birikimine ve yetkin iþ gücüne sahip bir marka olan Karsan ile hayata geçireceðimiz bu çalýþma ile Türkiye ekonomisine önemli ölçüde katkýda bulunacaðýmýza ve sektöre farklý bir açýlým getireceðimize inanýyoruz."
Karsan CEO'su Okan Baþ ise, "Çaðýn mobilite ihtiyaçlarýna uygun global nitelikte elektrikli ve yüksek teknolojili ulaþtýrma çözümlerini sunan
Karsan olarak Oyak Renault ile gerçekleþtireceðimiz bu iþ birliðinden dolayý mutluyuz. Renault Megane Sedan modelinin üretim sorumluluðunu almýþ olmak bizleri heyecanlandýrýyor. Ýlk adýmýný atmýþ olduðumuz bu proje ile Oyak Renault iþ birliðimizin güçlenerek devam edeceðine inanýyorum. Ayný zamanda bu güzel geliþmenin Türk otomotiv sanayimize hayýrlý uðurlu olmasýný dileriz" dedi.
SÖZ KONUSU YATIRIM YILLIK 55.000 ADETLÝK KAPASÝTEYE CEVAP VERECEK ÞEKÝLDE OLACAK
slamdunk393,
bu haber kötümü ki taban oldu?
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yer Ýmleri