KAP : Þirketimizin Yönetim Kurulu Üyesi Sayýn Murat KIVRAK, 280.000 adet Þirketimiz imtiyazlý hisse senedi payýný Murat ÇOLAK'a devretmiþ olup,devir sonrasý Murat KIVRAK'ýn þirket sermayesindeki sermaye payý %1,52 ve oy hakký oraný %0,76 kalmýþtýr, Murat ÇOLAK'ýn þirket sermayesindeki sermaye payý %1,08 ve oy hakký oraný %6,75'e çýkmýþtýr.
Aþaðýdaki tabloda Yönetim Kurulu Üyesi Murat KIVRAK ve Murat ÇOLAK'a iliþkin pay devir bilgileri verilmiþtir.
Sayýn, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Halka acik bir þirket 5 yil ust uste zarar ederse Spk na göre imtiyazli hisse grubu imtiyaz hakkini kaybedebilir.
Ýyi bir yönetim olmazsa iyi bir þirket olmaz...
Yine bol keseden sallayanlar son surumlerini ortaya cikarmislar.bakin aklima hangi þarki geldi...Salla salla gul memeler oynasin salla yer yerinden oynasin
Her sallayana itibar etmeyin.
Bu genel kurulda yonetim kurulu degisikligi yok.fakat ibrasi var.bunun sonucu sorumluluk var..
Yoneticilerin ibra konusunda oy kullanma hakki yok.hisse devri onun icin yapilmis olabilir.m kiyak g.kurtarma derdinde olabilir...
Her soyisimi ayni olan kardes olsa herkesin 5 milyon kardesi akrabasi olurdu.
Fazla sallamayin sürümünüz bozulur.
Yer Ýmleri