Birisi versin þu 60 tavana![]()
Birisi versin þu 60 tavana![]()
Yazýn Arsa... Kýþýn Borsa
Verdi.....
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
geçmiþ yýllarda garanti ve akbank kurucu hisseleri satýn almýþ efsane fiyatlara
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Borsa Ýstanbul un iþA da maksimum emir yüksekliðini 500.000 tl ye yükseltmesini bekleyebiliriz.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
............
Saygýlar
Ytd
Son düzenleme : jager; 04-04-2019 saat: 11:50.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
***ISATR* *ISKUR* *ISBTR* *ISCTR*** TÜRKÝYE ÝÞ BANKASI A.Þ.( Ýhraç Tavanýna Ýliþkin Bildirim
***ISATR******ISKUR******ISBTR******ISCTR*** TÜRKÝYE ÝÞ BANKASI A.Þ.( Ýhraç Tavanýna Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Yurt Dýþýnda Ýpotek Teminatlý Menkul Kýymet Ýhracý için Genel Müdürlüðe Yetki Verilmesi Hakkýnda
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yetkili Organ Karar Tarihi 09.04.2019
Ýhraç Tavaný Tutarý 1.000.000.000
Para Birimi EUR
Ýhraç Tavaný Kýymet Türü Borçlanma Aracý
Satýþ Türü Yurtdýþý Satýþ
Yurt Ýçi / Yurt Dýþý Yurt Dýþý
Ek Açýklamalar
Bankamýz Yönetim Kurulu'nun 09.04.2019 tarihli kararý ile, Bankamýzca bir veya birden fazla ihraç suretiyle, çeþitli tertip ve vadelerde ve ihraç tarihlerindeki piyasa koþullarýna göre belirlenecek sabit ve/veya deðiþken faiz oranlarýna sahip, toplamda 1 milyar Euro veya Türk Lirasý da dahil diðer para birimlerinde muadili tutara kadar, yurt dýþýnda Ýpotek Teminatlý Menkul Kýymet ihraç edilmesine iliþkin gerekli iþlemlerin yapýlmasý konusunda Genel Müdürlük yetkili kýlýnmýþtýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/754661
BIST
(09/04/2019 - 17:52:02)
ÝþA ucuz kaldý .
Tavan bekliyorum burda da.
Bugün veya Pazartesi inþallah beklentim.
100 binlik maksimum emir seviyesinin yükseltilmesi gerek. Bu da baský oluþturacaktýr.
Yer Ýmleri