Bekleyeceðim sonuna kadar kaç yýldýr beklediðimi unuttum.Ömrüm biteceksede bitsin ISATR ÝSBTR ISKUR ama sonuna kadar bekleyip göreceðim.Koskoca banka ama hisseleri yerlerde sürünüyor.
Bekleyeceðim sonuna kadar kaç yýldýr beklediðimi unuttum.Ömrüm biteceksede bitsin ISATR ÝSBTR ISKUR ama sonuna kadar bekleyip göreceðim.Koskoca banka ama hisseleri yerlerde sürünüyor.
yine B leri basmýþlar aþaðý 1 lotla
Sayýn Yönetimden ricamýz bunlarý tek baþlýkta toplayalým lütfen...
Baþlýk ta Ýþ Bankasý kurucu ve Ýmtiyazlý hisseler olabilir.
Dün 2 hisse satýlmadý mý A lardan. Bir tanesi 18,200 diðeri 18,195 liradan...
Bu ne þimdi 18,150 den satýlýk var. Bence bunlarý çoðunlukla ayný kiþi veya kiþiler alýp satýyorlar.
KAP : Borsa Ýstanbul A.Þ. Duyurusu
VOLATÝLÝTE BAZLI TEDBÝR SÝSTEMÝ (VBTS)
Sermaye Piyasasý Kurulunun ilgili kararlarý uyarýnca, Borsamýz Pay Piyasasýnda iþlem gören pay senetlerinde, iþlemlerin adil ve dürüst bir þekilde gerçekleþmesinin saðlanmasý ve yatýrýmcýlarýn aþýrý volatilitenin getirdiði risklerden korunmalarý amacýyla bir tedbir sistemi geliþtirilmiþtir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamýnda; gerekli koþullarýn oluþmasý halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktýr.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduðu süre zarfýnda uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alýnmasýný gerektiren koþullarýn oluþmasý durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin baþlangýç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandýktan sonra Borsamýz tarafýndan Kamuyu Aydýnlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktýr.
**ÖNEMLÝ
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
KAP : ISBANKASI
27.09.2017 18:06:53
Ýlgide kayýtlý özel durum açýklamalarýmýzla, Vergi Denetim Kurulu Ýstanbul Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Baþkanlýðý tarafýndan Bankamýzca 2011 yýlýnda kullandýrýlan bireysel krediler ile ilgili dosya masraflarýnýn KKDF açýsýndan incelendiði, bu inceleme sonucunda hazýrlanan rapora dayanýlarak Bankamýz adýna 5.503.008,38 TL KKDF ve 8.629.166,59 TL cezai faiz olmak üzere toplam 14.132.174,97 TL tutarýnda tahakkuk fiþleri düzenlendiði ve Bankamýzca söz konusu tahakkuk fiþlerinin iptalini teminen yürütmenin durdurulmasý talepli olarak dava açýldýðý ve yürütmenin durdurulmasýna karar verildiði duyurulmuþtu.
Ýstanbul 3. Ýdare Mahkemesi tarafýndan Bankamýz lehine karar verilmiþ olup, davaya konu tahakkuk iþlemleri iptal edilmiþtir. Söz konusu yasal sürece iliþkin olarak ortaya çýkabilecek geliþmeler duyurulacaktýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir tane akl-ý evvel 17,800 e satýþ vermiþ yine aþaðý çekecekler sanýrým
Yer Ýmleri