bence tekrar 1,15 1,50 ler hayal..operasyon ise eger 3 e gider 2 ye gelir bekler
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
bence tekrar 1,15 1,50 ler hayal..operasyon ise eger 3 e gider 2 ye gelir bekler
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Aydýn Doðan'ýn hissesine ohalin olduðu bir dönemde bir gurubun gelip kaldýrma ihtimali bence çok düþük bence arazinin gerçek deðerini bilen birileri imarýn çýkma ihtimalinin yaklaþmýþ olmasýnýn kokusunu aldý
Bu arazi iþi nekadardýr gündemde bu iþ kervanýn ýsine benzemesin bi spk kervana 3 yýldýr çaðrý yaptýramadý adamlar 3 mahkeme mahkeme gezdi sonunda çaðrýdan yýrttilar hani burda uzun bekleyen olabilir diye söylüyorum sonu hüsran bitmesinde 3 yýl bizde bekledik þirketi baktýk olmadý sattýk çikdýk olan zamanima bide baðladýðim paraya oldu gerçi zarar etmedim ama zaman kaybettim
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi bu çikýþýn iki nedeni var ya arsa ya mal pazarlama hangisi olduðunu anlamak için fili dolaþim sabit kalýrsa sorun yok ama dolaþým artarsa mal çýkýyor dur þuana kadar bi çýkýþ yok sanýrým geriye arsa kalýyor ununda haberi düsebilir
Fili dolaþim cuma gün yüzde 34 þimdi yüzde 13 adam piyasayi süpürmüþ yanilmýyorsam
Ortaklýk Yapýsý
SermayePay(%)
Doðan Holding153,868,461 TL86.27
Borsa Ýstanbul’da iþlem gören kýsým ve Diðer24,486,491 TL13.73
Yer Ýmleri