Nasýl tüzelden böyle olur cuma yüzde 34 dü þimdi düþük forexde iþlem yapýyorum daha önceki payla bu ayný deðil peki bu hisse 60 kuruslarda fili dolaþim kactý
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasýl tüzelden böyle olur cuma yüzde 34 dü þimdi düþük forexde iþlem yapýyorum daha önceki payla bu ayný deðil peki bu hisse 60 kuruslarda fili dolaþim kactý
Piyasada fazla hisse yok oza man olanda kendi yadaþlarýn dadýr eðerki arsa iþi gerçekse ky olan lot 6 milyonu bulmaz tahminim ba ya diplerde sürün müþ tabi amaç larý hisse itele mek deðilse sizce hangisi
Vallahi amaçlarý nedir bilemem yani tahmin edemiyorum. KY'ye itelemek zaten hemen hemen her kaðýdýn olmazsa olmazý. Tek bildiðim birþey var 2 milyon m2 arazi. Bunun yanýnda da yaklaþan seçimler, hýzla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu, Doðan ile iktidarýn 15 Temmuz'dan sonra ki siyasi yakýnlaþmasý. Bunlarýn hepsinin Mipaz'ýn lehine olduðunu düþünüyorum. E birde beklenti var. Ýmar beklentisi. Ben Mipaz'da uzuncuyum. Ýstanbul'dan para ile satýn alamayacaðým araziye Mipaz sayesinde ortak oldum. Hayýrýlýsý.....
Bu arazi mipazýn mý bek bu konuda hakim deðilim o yüzden geçmiþini bilmiyorum bi mahkeme süreci mi var bi aydýnlatýr san iyi olur hocam
Nekadar oldu bu dava sürecine 1 2 3 yýl nekadar genelde baya sürer o yüzden sordum
Yer Ýmleri